Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Marcus: När grisar börjar flyga…

Marcus LönnbomMarcus Lönnbom, fastighetsmäklare 2016-02-03

Då var turen återigen kommen till mig, Marcus, att ta över ansvaret för bloggen och de sociala medierna under en veckas tid.

Jag har ju alltid varit det svarta fåret på kontoret, åtminstone när det gäller träning och kost. I januari hade jag förmånen att få semestra i Thailand med min fru och hennes familj. När det bara var några dagar kvar tills vi skulle flyga hem till kalla Sverige hade jag kontakt med Pontuz, och då lovade jag honom konstigt nog att jag under 2016 ska träna minst 40 gånger på gymmet vi har här på jobbet.

Så här i efterhand kan man ju fundera på varför jag lovade det… Var det solsting eller kanske resultatet av för mycket god semestermat och dryck, eftersom badbyxorna nu satt betydligt tajtare än vad de gjorde två veckor tidigare?

Men lovat är lovat och då är det ju bara att suga tag i uppgiften. 40 gånger på ett helt år låter kanske inte så mycket för er som insjuknat i den träningshysteri som drabbat landet i en utsträckning som vi inte sett motsvarighet till sedan digerdödens dagar. Men för mig är det ju ändå 40 gånger mer än min normala träningsdos.

Men nu får jag i alla fall chansen att faktiskt se om man verkligen blir så mycket piggare, gladare och fylld med sådan enorm energi som alla ”smittade” säger. Just nu är jag dock lite förkyld så det blir ingen träningsstart i januari, men om jag börjar i februari så blir det ju bara 1,2 gånger i veckan. Det låter fortfarande överkomligt!

Så vi får se om jag redan under kommande vecka kan rapportera live från gymmet eller om det trots allt är bättre att vänta en vecka till så att förkylningen verkligen hinner lämna kroppen ordentligt…

Hoppas ni alla får en riktigt skön vecka!

/ Marcus

Marcus Lönnboms namnsignatur

Marcus Lönnbom, fastighetsmäklare