Bloggen

Gästbloggare Mia: Ett blogginlägg om ingenting

Skrevs den 24 februari 2016

I skrivande stund är det söndag. Och söndag är min lediga dag, veckans heliga dag. Jag älskar att ha fullt upp och ett fullbokat schema där värderingar, kundmöten och visningar går i ett. Utom på söndagar – då vill jag göra ingenting.

I min fantasi ser jag mig liggande i soffan hela dagen. Jag har inget inbokat, inga måsten och inga krav. Jag pratar inte med någon och jag gör ingenting.

Men om jag ser tillbaka på mina söndagar inser jag hur svårt det är att verkligen göra ingenting. Om jag sammanfattar en helt vanligt söndag så har jag haft en skön sovmorgon, tagit en powerwalk, fikat eller ätit brunch med en vän, planerat veckans mat, handlat på Maxi, städat, bytt plats på några krukor, kollat på någon serie, tvättat, bäddat rent, lagat mat, gått igenom veckans objektbeskrivningar, tränat, hälsat på mina föräldrar eller myst med mina gudbarn, tjatat på min sambo om ett nytt soffbord, surfat runt bland design och inredning, drömt om ett eget hus och avslutningsvis somnat på soffan till någon långtråkig cowboyfilm som sambon valt.

Jag är med andra ord fullständigt värdelös på att göra ingenting!

Den här veckan får ni följa mig här på bloggen och våra andra sociala medier. Och då fortsätter jag att göra allt annat än ingenting.

//Mia

Gästbloggare Mia: Ett blogginlägg om ingentings namnsignatur