Bloggen

Gästbloggare Mirata fick en (höjdar)överraskning

Skrevs den 10 juni 2015

”Checka ut från kontoret klockan 13.15, medtag fritidskläder!” Så stod det i mejlet vi fick av Pontuz i fredags. Med andra ord var det bara att lämna klackarna på kontoret och på med Conversen.

Det skulle visa sig bli en dag i skönhetens och avkopplingens tecken. Bussen väntade på oss utanför kontoret. Vi for iväg över bron mot dagens första aktivitet. Personalen på Hotel Skansen Spa tog hand om mig och mina kollegor med behandlingar och god mat. Ett perfekt tillfälle för kvalitetstid med kollegorna, då det har varit fullbokade kalendrar och tiden knappt räckt till.

Färdigskrubbade och avkopplade satte vi oss i bussen igen, nästa mål var Ljungbyholms fotbollsplan. Och där var det dags för nya höjder, en luftballong väntade på oss. Say no more, helt underbart - jag låter bilderna tala!

Kvällen avslutades med grillat lamm, oliver, tzatziki, fetaost med mera. Och det blev rena rama grekiskan när det senare böjds upp till ringdans. Mina förkunskaper, med rötter i Balkan, kom väl till pass Men för några av de andra var det ingen dans på rosor. Kul var det i alla fall och många skratt blev det.

Sommaravslutningen är ett tecken på att semestern närmar sig och då är det dags att se över resväskorna i förrådet. Jag insåg att det behövdes lite nytt och klickade hem en kabinväska – en rosa. Den färgen får nog många som känner mig att höja på ögonbrynen, jag är lite mer svart/vit och rakt på sak annars, men ombyte förnöjer.

Innan resväskan ska komma till användning är det dock en hel del som ska påbörjas och slutföras. Den här veckan förbereder jag två nyproduktionsprojekt som kommer ut inom kort och fler saker är på gång. Ni kan läsa mer om detta och annat på Facebook och Instagram, där ni följer mig och mitt arbete denna vecka.

Gästbloggare Mirata fick en (höjdar)överrasknings namnsignatur