Bloggen

Gästbloggare Tina: Miljöombyte är grejen

Skrevs den 31 maj 2017

Oavsett om man spenderar sommaren i ett hus på spanska solkusten eller hos vänner i en stuga på Öland så är det primära syftet att byta miljö – vi känner nog alla igen oss i längtan efter få åka på semester.? Känslan av att få vakna upp, titta ut genom fönstret och se något nytt tror jag är höjdpunkten på semestern för många av oss.

Jag har sedan jag var liten spenderat mina somrar på Revsudden. Vi packade badkläder och katt och lämnade stan för lantlivet. Vi spelade kort och åt pannkakor med farmor när föräldrarna jobbade. Jag är så tacksam över alla dessa minnen som jag har från somrarna. Miljöombytet var det bästa med sommaren. 

Jag och mina kollegor träffar dagligen kunder som längtar efter att byta miljö. Från lägenhet till hus, från stan till landet, från litet till stort eller tvärtom. Och jag tror jag pratar för alla på jobbet när jag säger att det bästa med vårt jobb är att kunna para ihop kunderna med sina drömbostäder. Ofta känner vi igen besökare på våra visningar och det är otroligt kul. En del tycker att det är pinsamt att boka in sig på visning efter visning i sin jakt på det där perfekta huset. Men det är helt fel! Att hitta sin drömbostad tar tid och ska så få göra. Genom att träffa och lära känna er har vi stor chans att hjälpa er till er drömbostad. Tack vare det kan vi ibland ringa upp den där familjen som varit på visning efter visning och säga NU har vi ett perfekt hus för er. 

Ett miljöombyte några veckor på sommaren kan för många vara helt avgörande för att hålla humöret uppe resten av året. Jag stormtrivs med mitt jobb och mina kollegor, men ibland kan det vara skönt att koppla bort mobil och mail för att lämna kontorsmiljön och se något annat. 

Så med detta sagt önskar jag en skön sommar och hoppas ni alla får möjlighet att se nya platser och skapa nya härliga minnen att leva på länge!

s namnsignatur