Bloggen

Genom regn och snö..

Skrevs den 31 mars 2012

Det var väl inte direkt så här jag hade tänkt mig veckans långpass. Såg framför mig några timmars träning i vårsol och 12–15 grader. Men istället blev det nollgradigt, snö och blåst. Jag genomförde i alla fall mitt första växelpass – sex mil cykel, sedan direkt på med löparskorna och iväg på tolv kilometer löpning. Trots väderförhållandena kändes det riktigt bra. Tycker dock att Ironman helt plötsligt närmar sig med stormsteg.

Och idag, efter genomfört pass, anlände den vän som ska hjälpa mig de arton milen på Ironman. Vilken skönhet. Få bli en jungfrufärd i påskhelgen.

 

För övrigt har detta varit veckan då det verkar ha släppt rejält på den så kallade marknaden. Bra med försäljningar och många nya fina uppdrag på väg in, inte minst i Växjö. Och i Kalmar kan jag inom en snar framtid erbjuda adresser som Stora Rör, S:t Göransgatan, Boholmsvägen och Bergauddsvägen. Bra hus och bostadsrätter på väg in, samtidigt som Nordea basunerar ut att räntan ytterligare kommer att sänkas, tyder på att det kan bli en riktigt bra vår. Se E24 artikeln genom att klicka här

Våra mejlproblem ger oss fortfarande fruktansvärt mycket merjobb. Jag vet inte hur många det är som undrar varför vi inte svarat på diverse mejl och förfrågningar. Och fortfarande, snart två veckor efter mejlhaveriet, har vi inte fått några klara besked från vår leverantör vart de cirka tusen mejl som inte nått oss har tagit vägen. Inte bra!

Jag har lovat mina underbara döttrar att ta dem på restaurang ikväll. Jag tänkte att de kunde välja någon av de krogar jag själv tidigare var involverad i, men det gick inte. Ming på Ming Palace har charmat dem så där var det ingen tvekan - Ming får det bli. Och på tal om kineser så hoppas jag att jag får hem Mattias från Shanghai dit han begav sig i morse. Han har nog aldrig varit iväg på resa utan att konstiga saker har hänt. Och han är väldigt långt borta denna gång...

I veckan lägger vi ut Dämmans Fyrplats på vår webbplats - Sveriges häftigaste säljuppdrag.

Önskar alla en fortsatt skön helg!

Genom regn och snö..s namnsignatur