Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]gren.se

Hybris på rullbräda

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2015-07-15

Med kepsen bak och fram, en stor urringad t-shirt, knälånga Hollistershorts och tygskor hoppar jag galant upp på Linnies nyinköpta skateboard och rullar nedför Carrer Chopin. Det funkar ju lika bra nu som för sisådär 30 år sedan, då jag har en klar bild av att jag var en fena på just skateboard.

Fidelie och Malte hänger på med sina kickboards. Skateparken är målet fem minuter bort. Farten ökar. Cykelvägen till parken är som Autobahn – ett antal betongblock som tryckts ihop med en liten skarv mellan varje stenhårt block. Bodom, bodom, bodom, bodom… och så en lite högre kant. Tvärstopp! En vattenflaska i ena handen och mobilen i andra… bägge ligger plötsligt ungefär 15 meter från olycksplatsen.

Lite skrap, två småchockade barn och en krisande 45-åring som återigen fått inse att den mentala åldern är något helt annat än den fysiska. Fan också! Men jag var rätt cool en stund i alla fall, och lätt haltande följde jag med till skateparken… med skateboarden (coolt) under armen.

Semestern lunkar på med en skön blandning av lugn, umgänge, mycket sol och lite träning. Ett och annat jobbinslag blir det givetvis också. Till exempel två lyckliga kalmarfamiljer som är nära att få kontrakt på var sin lägenhet här på Mallorca. Billigare än en stuga i Sälen, garanterat varmare (nu 15 dagar i rad utan ett moln på himlen och över 30 grader) – och samma avstånd tidsmässigt, även om man flyger från Kastrup. Om det känns intressant är det bara att höra av sig så hjälper vi gärna till!

Hos mina fantastiska medarbetare varierar aktiviteterna friskt. Mackan har gått o gift sig – lycka till säger vi till det – Mattias kör lite allsång på södra Öland, Åsa har gått och blivit husägare, Alex jobbar på, Hence pysslas om av svärmor och Ulrika är nytaggad efter sin semester och kör nu på för fulla muggar inför sensommarens försäljningar. Och för egen del precis har jag precis satt barnen på planet hem till deras mor i Kalmar efter ett par fantastiska veckor tillsammans. För egen del stannar jag kvar ett tag till…

Vi hörs om en vecka.

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare