Bloggen

​I förväntningarnas tid

Skrevs den 31 maj 2022

Söndag kväll och vilken underbar vecka det blev! I onsdags fick jag lämna av min mellandotter nere vid slottet då det var dags för studentbal. Att få stå en stund i vimlet med alla fina och förväntansfulla blivande studenter är en fröjd. Så mycket glädje!

Efter lite fotograferande var det sedan dags för mig och yngsta dottern att dra nästan fem timmar mot slutmålet Eskilstuna och SM i discodans. Vi lämnade Kalmar onsdag eftermiddag och fick inte krama kudden på Boholmarna förrän det började ljusna mot söndag. Intensiva dagar där framgångar blandades med lite misskalkyleringar. Gråt blev till glädje och vi lämnade Eskilstuna bakom oss med taggade tjejer som redan ser fram mot nästa säsong. Men först några veckors vila innan försäsongsträningen börjar.

Efter den sena hemkomsten var det lite tungt att ta sig ur sängen söndag morgon – en söndag där ett femtiotal förväntansfulla kunder ville titta på hus. Visst är det lite oroligt på marknaden just nu, men samtidigt finns det ett intresse där ute. Vi försöker använda verktygen rätt och luta oss mot våra kunskaper och insikter för att förmedla vår analys av nuläget och vad vi förväntar oss av den fortsatta marknaden. Det skapar ett lugn bland spekulanterna och säljarna lyssnar på våra råd – erfarenheten blir extra viktig i osäkra tider.

Så denna söndag kväll somnar jag med vetskapen om att jag på något sätt betytt något för några – en skön tanke.

Pontuz Löfgrens namnsignatur