Bloggen

Innan vi stänger…

Skrevs den 16 december 2015

Veckorna avlöser varandra i ett rasande tempo och snart är det dags att syna sista sidan i året 2015. För tredje året i rad gör vi rekordnoteringar och jag är stolt som en tupp över mina fantastiska medarbetare och samarbetspartners – alla och envar är lika delaktiga i denna saga som jag får uppleva dygnets alla timmar, veckans alla dagar.

Men innan vi stänger 2015 ska mycket hända. Givetvis jobbar vi på som vanligt – och det finns att göra, jag lovar, trots att tomten är på väg till oss. Förr om åren var december 31 dagar av glöggfester och artighetsvisiter, men det var länge sedan. Om vi ska kunna fortsätta vara ett företag i framkant måste vi vara lika fokuserade i december som årets övriga elva månader.

Veckan som kommer är det visserligen en mindre julsammankomst med kollegorna, men det handlar framför allt om att samla ihop alla innan familjehögtiderna kommer och göra en liten resumé av året som gått. Planeringen av 2016 ligger också framför oss, nu ska de sista bitarna av marknadsföring, rekryteringar och övriga strategier läggas på plats. Rekordåret 2015 ska utvärderas, finjusteras, trimmas och utvecklas så att vi även 2016 ska kunna vara ett nationellt föredöme. Det är kanske det viktigaste arbetet som sker just nu, trots att året inte har börjat ännu.

Ta det nu lite lugnt under årets mest stressiga vecka!

Må väl/Pontuz

s namnsignatur