Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Julhälsning från mäklarverkstan

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-12-19

Midvinternattens köld är hård (nåja),

Mäklarstjärnorna fortsätter gnistra o glimma

Snart välbehövlig vila i hemmagård

djupt efter årets många arbetstimma(r)

Så skulle det kanske ha kunnat låta om Viktor Rydberg var fastighetsmäklare på sin tid. Året börjar närma sig sitt slut, och även om det fortfarande är bra fart här på kontoret kommer det nu några dagar av välbehövlig återhämtning för alla på kontoret. Så lyssna: Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp… Är det inte de små tomtenissarna som kommer?

Det är mina egna små tomtar som trippar ut på välförtjänt julledighet. Världens bästa mäklarnissar, mäklarnissor, mäklarassistentnissor och fotonissa. Och till skillnad mot många andra nissar och nissor får de nu lite ledigt i några dagar, även om inte alla är lediga samtidigt. Mäklarverkstaden måste vara igång även i mellandagarna men det kommer att finnas tid för mer ledighet och återhämtning. Och även bloggnissen vid tangenterna tar ett litet uppehåll, så nästa gång vi hörs är när årskrönikan publiceras i början på nästa år.

Så med detta korta blogginlägg vill jag och alla vi här på Pontuz Löfgren AB önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare