Bloggen

Jullov? No way!

Skrevs den 9 november 2011

I tisdags var det seminariedags. Vi hade en intressant interaktiv förläsning, där vi på distans kunde följa föreläsaren. Att lägga in de här vitamininjektionerna just nu är viktigt. Så här års har de flesta mäklare redan tagit julledigt och gått i ide fram till en bit in på det nya året. Vi väljer att istället fortsätta ge varandra energi, och vi gör det genom både föreläsningar och tätare säljcoachning – såväl i grupp som individuellt. Själv jobbar jag i en grupp som alltid vill utvecklas, vilket är oerhört stimulerande.

För en månad sedan fick jag erbjudandet att vara en av de tio Kalmarbor som julskyltar ett fönster på stan. Av olika anledningar valde jag - trots ett antal övertalningsförsök - att inte medverka, utan lägger min tid och energi på en del andra evenemang och arrangemang för tillfället. Det är alltid kul att vara förstavalet, och nu får vi se vilka andra "dekoratörer" de väljer ut.

Nästa vecka är det dags för vår Barncancergala med Niklas Strömstedt - utsålt sedan dryga veckan, 850 personer. Fantastiskt att vi nu kunnat bidra med över 1.2 miljoner till välgörande ändamål.

Sebastian Balck, en av Sveriges få proffscyklister, blir mannen som ska hjälpa mig (tillsammans med Jesper Johansson på Malkars) mot triathlonmålet 2012. Sebastians noggrannhet, kostkunskap och allmänna kunskaper inom uthållighetssport kommer att vara ett stort stöd på resan. Läs mer om Sebastian på hans blogg http://sebastianbalck.se/. Dessutom har han precis skrivit på ett proffskontrakt för danska Team Concordia - Grattis, Seb!

Hade ett intressant möte med min gode vän Jangir Maddadi. Tillsammans gör vi snart hans lansering av lampan "Droid" i Kalmar. Läs mer om Jangirs fina alster på http://jangirmaddadi.se/droid/

Dagen har vi tillbringat inlåsta och smitt planer inför 2012 - nya marknadsplaner och nya innovationer för branschen. Rekordåret 2011 ska toppas 2012 - viljan att bli ännu duktigare kommer alltid att lysa starkt i min och Mattias vision. Mattias satsning i Växjö 2012 ska bli väldigt intressant att följa.

Nu börjar vi knyta ihop säcken för den här veckan, men först ska vi under torsdagen ha några av våra samarbetspartners hos oss för en fantastiskt trevlig aktivitet i kreativitetens tecken

Må väl allesammans!

/Pontuz

Jullov? No way!s namnsignatur