Bloggen

Lite om mycket…

Skrevs den 30 oktober 2010

Stort grattis till duktiga Kalmardesignern Jangir Maddadi som blev Årets Nybyggare och fick ta emot priset från självaste Konungen. Kolla in Jangirs hemsida www.jangirmaddadi.se

Kikade på Cirkus Möller i fredags. Glömmer aldrig när Måns bjöd in mig och Lena backstage förra året med bland annat Måns och Sean Banan. Vi två och åtta ståuppare. Vilka lirare!

Vårt duktiga Växjökontor gör sin bästa månad någonsin i oktober. Stor eloge till Lasse, Lina, Tobbe och Jessica.

Kalas med några av våra samarbetspartners i torsdags. Vi tyckte att de skulle lära sig mer om sitt Kalmar. Det var dags för årets Företagskamp. Rundvandring i ett lite kylslaget Kalmar för att finna svaren på frågorna. Prisutdelning och middag på kontoret. Tack alla underbara människor för en fantastisk kväll! Och stort grattis till Fredrik, Anna, Camilla och Adriana som tog hem tävlingen i år.

I veckan kan vi skriva historia på företaget. OM det blir historieskrivning så är det här ni kommer se det först. Och blir det inget till historieböckerna så kommer ni aldrig få veta vad det var :)

Ny statistik kom idag. Vi håller våra positioner på årsbasis. Klar etta i Kalmar och en av de två bästa i Växjö.

Var på Destination Kalmars frukostmöte i fredags. Vill bara ge den största av eloger till vd Åke Andersson och hans medarbetare. Ni gör ett fantastiskt jobb. Jag blir bara så ledsen när det finns politiker som inte förstår Destination Kalmars betydelse. Och jag blir lika ledsen när det inte är fler företag som tar ansvar för Kalmars utveckling och blir samarbetspartners till Destination Kalmar och dess arbete.

Slarvat med träningen i veckan. I morgon blir det milen.

Har en "egen" helg med Fidelie. Lena och de stora tjejerna drar till goda vänner i Stockholm. Jag och Fidelie håller ställningarna hemma med Leos Lekland, hundfilm, bubbelbad, bio och besök hos mormor och... Jag tror min treåriga prinsessa har tio önskningar till i helgen. Jag ska infria alla.

Har varit, och kommer bli,  en hektisk vecka. Månadsskifte innebär att tidigare sålda hus skall tillträdas. Fyrtio tillträden på tre dagar. Gäller att våra duktiga assistenter håller koll på alla siffror och andra handlingar som ska vara i ordning. Känner mig dock lugn när jag vet att Madde, Adriana och Sofie kan detta som ett rinnande vatten.

Enligt Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB är vi ett av Sveriges högst värderade mäklarföretag med mindre än 15 anställda. Kul! Riktigt kul.

På söndag spelar Kalmar FF sin sista hemmamatch Fredriksskans. En epok går i graven. Men framtiden kan inte stoppas - nu ser vi fram mot Guldfågeln Arena.

På måndag är det en ny orörd månad. Känner på mig att den blir fantastisk.

 

Önskar alla en underbar helg

 

All the best/Pontuz

Lite om mycket…s namnsignatur