Bloggen

​Ljus! Rekord! Eufori!

Skrevs den 11 februari 2020

Ljuset börjar så sakteliga leta sig tillbaka – det är inte längre mörkt när man beger sig till jobbet. Underbart!

Ljuset på bostadsmarknaden har också letat sig tillbaka så vi mäklare har fått bekänna färg ordentligt de senaste veckorna. Intensiteten ökar sakta från dag till dag. I och med detta blir humöret också bättre hos mäklarna, så här på kontoret har vi gått från ett riktigt gott humör till ett superbra humör. För fastighetsmäklare blir om möjligt ännu gladare när det händer mycket. Assisterna på kontoret är alltid superglada så med dem är det lite lättare… även om humöret som sagt oftast är på topp hos alla.

Snart ska vi dessutom få komma ner till våra renoverade lokaler och då lär vi bli euforiska. När vi i början av december flyttade till vårt tillfälliga, lite mer spartanska och ostrukturerade, kontor tyckte vi det var lite mysigt – det kan jag säga har gått över nu. Men nu är det bara tre veckor kvar, så vi ser målet och det ska bli så spännande att välkomna er dit.

Mer eufori: de senaste tio dagarna lyckades jag nog slå någon form av rekord på Stensö/Kalmarsundsparken. Fem fastighetsförsäljningar inom loppet av tio dagar kommer nog att stå sig ett tag. Det sköna är att jag skulle kunna sälja ytterligare en handfull bostäder, då några intressanta namn och har tillkommit i min spekulantkorg. Och den var bra full redan innan.

Dessutom hann vi släppa ytterligare ett avsnitt av ”Pontuz & Felix Podcast”, som du hittar här. In och lyssna på när Felix provar på att vara kusk för en dag, veckans hyllning av Kalmar Science Park, intervjun med Magnus Helgesson som startade Harrys och en hel del annat kul!

Vi har också fått en ny medarbetare eftersom härliga Josefine Tigref anslutit till oss som assistent. En längre presentation av Josefine kommer i ett blogginlägg lite längre fram i vår.

Hårt jobb här hemma i några dagar med andra ord, innan det är dags för en helg som innebär danstävling för dottern i Södertälje (förra veckan var det Uppsala så E22 norrut kan jag snart köra med slutna ögon). På söndag åker jag sedan från Stockholm till Mallorca för att göra en fastighetsaffär. Stannar någon dag extra då jag hoppas på sol och lite värme, för i skrivande stund är det söndag kväll och stormar rejält på min lilla ö. Mallorca rapporten kommer i nästa inlägg. Må väl!

Pontuz Löfgrens namnsignatur