Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected].se

Många hus blir det

2010-02-11

Veckan började i ett rasande tempo – det blev en himla massa hus att åka och titta på med en gång. Den här typen av effekter brukar annars vänta tills vårsolen sticker till. Kanske är det så att många inte orkar vänta längre? Vintern verkar aldrig ju ta slut.

Jag fick en sån där "härlig" snöupplevelse igår igen när jag var på väg till Öland. Det var lite snöfjun i luften på Kalmarsidan. Snöfallet tog fart på bron och när jag kom ner på södra Öland tog det i rejält. Den omtalade tyska bilen jag kör fungerar riktigt dåligt som vägplog, och det var precis vad jag hade behövt när foken drog över ängarna kring Mörbylånga. Väl över på Kalmarsidan avtog det igen. Sundet är nyckfullt. Uppdraget var i alla fall en riktig höjdare. Om allt går bra så har vi Ölands två finaste hus till salu under våren...

Såg ni David Elm? För första gången är storebror störst!

Hustrun hade säkrare värderingar än vad jag hade när vi kollade "Såld på hus"... inte bra.

Stockholm idag. Fortsatt arbete inför lanseringen av bostadsrätterna på Lillviken. Nu börjar det närma sig en slutprodukt. Alla kommer bli nöjda med det som presenteras, och i år kan det skapas lite affärer. 54 bostadsrätter vid Lillviken före sommaren, och så kommer vi att presentera ett trettiotal bostadsrätter på Varvsholmen efter sommaren (etapp ett). Fantastiska bostadsrätter håller på att skapas även där!

Må gott/Pontuz