Bloggen

Mina tre största passioner

Skrevs den 29 april 2015

Ett år går fort, väldigt fort. Och det går förmodligen extra fort när allting är roligt. Det är ungefär ett år sedan ni följde min vardag och nu är det dags igen. Jag har haft ett hektiskt, framgångsrikt och framför allt ett otroligt roligt år bakom mig. Och det hjälper mig att blicka framåt, sätta nya mål och bli ännu bättre. Det är trots allt bara den tid som ligger framför oss som vi kan påverka. Har du en positiv tid bakom dig är det betydligt lättare att ta sig an framtidens utmaningar och möjligheter.

Sedan ni följde mig förra gången har en extra stor och rolig händelse inträffat. Jag har nämligen fått den stora äran att ingå i Kalmar FF:s styrelse – en förening jag har följt, älskat och varit aktiv i sedan barnsben. Att nu få vara med och påverka och bidra till att skapa en bättre förening känns helt fantastiskt.

Förutom det huvudsakliga ansvaret för föreningen och dess verksamhet har vi olika ansvarsfördelningar. Jag tillhör AU-fotboll tillsammans med Anders Nyblom, Svante Samuelsson, Thomas Andersson Borstam och tränare Peter Swärdh. Tillsammans ska vi se till att fotbollen blir så bra som möjligt. En spännande och stimulerande uppgift. Just idag är vi faktiskt på väg till Borås för att försöka stjäla poäng av Elfsborg.

Jag går in i den här veckan med tre oerhört hektiska veckor bakom mig. Har börjat året bra där jag lyckats hitta köpare till 45 bostäder på fyra månader. Så den här veckan som ni får följa med mig blir både lite av en återhämtningsvecka och lugnet före stormen. För när vi går in i maj månad kliver jag och mina kollegor in i grottan och tittar ut lagom till midsommar. Då räcker inte 40 arbetstimmar långt. Och det räcker inte heller att jobba fem dagar i veckan för att hinna med allt – och framför allt kunna göra ett bra jobb.

Den här veckan ska vi också fira in våren med Valborgsmässoafton och allt vad det innebär. Vi har en fantastisk tid framför oss där det sakta men säkert blir varmare och varmare och naturen exploderar i en färgprakt. Ni kommer därför den här veckan få följa mig och mina tre största passioner i livet, nämligen familjen, jobbet och Kalmar FF.

s namnsignatur