Bloggen

​Mot nya höjder

Skrevs den 3 maj 2022

Lämnar en vecka bakom mig med underbart många möten och händelser. Det återkommande månadsmötet innehöll denna månad frukost med min medgrundare Göran Johansson. Han hängde med oss hela förmiddagen så det blev många berättelser och glada skratt. Duktiga Ted från Linnéuniversitet visade oss runt på vårt fantastiska universitet - vilken tillgång det är och vilken fantastisk byggnad. Sedan blev det som vanligt en del utbildning och information innan vi lämnade tisdagen bakom oss.

I onsdags hade jag förmånen att föreläsa för personalen Arbetsförmedlingen i Kalmar - en föreläsning som även sändes ut digitalt till medarbetare över landet. Vår verksamhet och Arbetsförmedlingens kan tyckas stå långtifrån varandra, men efter den här förmiddagen förstod vi att de möjligheter och eventuella hinder vi står inför har en hel del gemensamt då vi bägge älskar att jobba med människor såväl internt som externt. Tack för ett fantastiskt bemötande och en trevlig förmiddag tillsammans!

Resten av veckan rasslade iväg med projektmöten, kundmöten, studiebesök av trevliga kollegor från Skåne, lunch med kollegor/konkurrenter och sedan Valborg och en familjehelg i underbart väder.

Den kommande veckan är kanske inte lika intensiv utan mer en vecka med många ”vanliga” kundmöten. Det vi däremot ser fram emot stort är den kommande helgen. Lördag morgon ska jag och Eliz på lite riktiga äventyr. I förra veckans blogginlägg skrev jag om att flytta gränser och nu är det dags igen.

Den här gången flyttas gränserna uppåt. Vid 10-hugget på lördag lyfter vi mot 4000 meters höjd över Kristianstad där vi kommer genomföra ett fallskärmshopp med 45 sekunders fritt fall i 200 km/h innan vi löser ut fallskärmen på 1500 meters höjd. Sedan dinglar vi ner 5-10 minuter och kollar i Skåne från ovan. Den perfekta adrenalinkicken…framförallt för Eliz som är höjdrädd. Kanske inte den snällaste julklapp jag gett men ack så kul. Själv har jag testat det tidigare och det är bland det häftigaste jag gjort. Om Gud är god och allt går bra sticker vi sedan vidare till Köpenhamn för en helg med goda vänner – kan en helg bli bättre?

Välkommen sköna maj!

Pontuz Löfgrens namnsignatur