Bloggen

När Löfgren är ledig…

Skrevs den 20 mars 2019

När jag vaknade upp tidigt i lördags morse kunde jag se tillbaka på en konstig men fantastisk fredag. Den innefattade möten med både roliga och oväntade utgångar. Den innehöll dessutom en ny rekordaffär i Kalmar. Ovanpå detta fick jag samma dag försäljningsuppdrag för tre hyresfastigheter. Dagen avslutades sedan med att ett stort sponsorkontrakt undertecknades, trots att vi stod overkligt långt från varandra ett dygn tidigare. Klockan hann bli 19 innan jag var hemma… men tänk om alla fredagar ändå kunde se ut så här!

Det nästa som slog mig denna lördagsmorgon var att jag hade en helt tom helg framför mig. Jag vet inte om det någonsin har hänt tidigare. Meningen var nämligen att jag skulle ha varit på Mallorca och cyklat över helgen, men när jobbet började öka i omfattning mot slutet av veckan ställde jag in resan för att prioritera jobbet. Och när alla bitarna föll på plats under fredagen så blev ju lördagen helt fri.

Jag bestämde då snabbt att detta skulle bli en träningshelg. Men jag hann inte tänka den tanken färdigt innan det första samtalet kom och helgens första inbokade visning var ett faktum.

En timme senare ringde telefonen igen och det fjärde försäljningsuppdraget inom 24 timmar – även denna gång en hyresfastighet – var ett faktum. Inget av dessa två samtal var dock någon tung börda att bära.

Det blev även en riktigt bra träningshelg där jag hann få in 20 km löpning och en timme simning i lördags och 2,5 timmar fettförbränning på cykeltrainern före frukost söndag morgon – sedan ett lätt styrkepass söndag eftermiddag. Det känns verkligen att jag är inne i rullarna nu. Jag hann dessutom med en del jobb mellan passen. En underbar helg!

Du vet väl att du kan följa mitt jobb, träning och familjeäventyr på Instagram @pontuzlofgren. Här finns dessutom alla mina kolleger. Du hittar alla på @pontuzlofgrenab följt av mäklarens förnamn.

Till sist vill jag förstås passa på att tacka för alla gratulationer under veckan efter att vi vunnit priset Årets Marknadsförare. Tusen tack, alla!

Och nu: ny vecka, nya utmaningar.

Pontuz Löfgrens namnsignatur