Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]fgren.se

Nu är vi nummer ett!

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-06-13

Tänk er själva när det näst bästa som hänt veckan som gick är att jag av Hennes Majestät Drottningen av Danmark utnämnts till ”Ridder af Dannebrogordern” genom mitt ämbete som dansk konsul. Att jag skulle bli Riddare hade jag kanske inte räknat med när jag vaknade den morgonen – men nu är det ett faktum och jag är så otroligt stolt och hedrad. Riddare – tänk vad häftigt. Min kompis Plåt-Jimmy i Blomstermåla har till och med svetsat ihop en rustning till mig

Så vad kan då slå en riddartitel?

Jo, i fredags damp det ner som en bomb i Mäklarsverige när två av landets viktigaste spelare (Booli.se och Hittamäklare.se) granskat vilka som är Sveriges mest rekommenderade mäklare… Och yes yes yes – det visade sig vara vi, på Pontuz Löfgren AB i lilla underbara Kalmar! Vi satte alla Stockholms mest ansedda mäklarbyråer på plats. Och inte så lite heller – marginalen ner till nummer två var häpnadsväckande stor. Vi har SVERIGES mest nöjda kunder. Fantastiskt. Och det sköna för mig att det är ingen ”köpt” sajt som till exempel Reco, det är säljarna själva som har utsett oss. Se tio i topplistan på Dagens Industri (https://www.di.se/nyheter/topplista-de-10-maklare-som-flest-blir-nojda-med/), en av de många tidningar i landet som har uppmärksammat vår topplacering.

"En mäklare som blir rekommenderad av många kunder, inte bara de som fått ut det allra högsta försäljningspriset, är ett stabilt val även om marknaden svajar", säger Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hitta mäklare i en kommentar. 

Jag är så otroligt stolt över mina fantastiska medarbetare och samarbetspartners som gjort detta möjligt. Egentligen är det omöjligt med tanke på att vi sitter på en såpass liten ort. Det viktigaste för mig är att vi får en bekräftelse på att vi är på rätt väg och att vi gör rätt saker – även om jag hela tiden vill skruva på vår mäklarmotor för att bli ännu bättre. Viljan att bli än bättre kommer aldrig att sina.

Mejlen har strömmat in från kollegor i landet och rikspress vill ha intervjuer. Stort tack till alla som gett oss förtroendet att förmedla just er bostad!

Det här blir en underbar vecka hos oss…

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare