Bloggen

....of great assistance

Skrevs den 4 juni 2013

Med fantastiska assistenter fick vi mäklare briljera ännu en gång. Företagets tredje bästa månad någonsin stavas ”maj 2013”. Vi mäklare gör vårt yttersta för att köpare och säljare skall hitta varandra, för att bostadsägare ska se oss som det självklara valet när vi gör våra besök och för att alla ska känna sig trygga hela vägen.

Men en förutsättning för att vi ska lyckas är att våra mäklarassistenter gör grundjobbet. Och det gör de på ett fantastiskt vis. De servar oss som bästa småbarnsmorsorna - fast i mäklarfamiljen. De ger oss dessutom den energi vi behöver för att hinna och orka med under det tryck som råder just nu. Vi gör nationella toppresultat år efter år och vi gör det för att hela urverket funkar - och de viktigaste kuggarna heter Madde, Adriana, Mirre och Sofie.


Carl-Jan Granqvist är ju en annan skön juvel. Carl-Jan (och 330 andra) besökte vår välgörenhetsgala i onsdags. Med stor ödmjukhet och glimten i ögat spred Carl-Jan värme och glädje såväl under galan som efteråt, när jag och Mattias fick förmånen att avnjuta en middag med detta levande uppslagsverk. På nästa gala kommer vi passera 1,5 miljoner kronor i insamlade medel - tack alla ni som hjälper oss att hjälpa!

Veckan bjuder på en halvdags rekreation. För att personalen alltid ska ha fulladdade batterier tar Mattias med oss på en energigivande eftermiddag och kväll under onsdagen. Ibland är det viktigt att stanna upp och kolla att alla är med - det här blir en sådan dag.

Det knackar på min dörr och där står en vän jag inte sett på mer än tio år. Det finns vänskap som lever trots att man inte ses på ett tag. Och när man väl ses så känns det som tiden stått stilla. Häftigt.

En träningshelg väntar, då bland annat premiären för utesimningen äger rum. Må värmen stanna!

Take care/Pontuz

s namnsignatur