Bloggen

Pappa har semester så jag bloggar

Skrevs den 29 juni 2011

Hejsan, pappa har ju tagit semester så jag tänkte skriva lite. Jag heter Linnie och är tio år, och är alltså Pontuz äldsta dotter. Nu är hela familjen på Mallorca – mamma, Junie och min minsta syster Fidelie…..det är hon som säger så mycket roliga saker. Precis som man gör när man är knappt fyra år


Vi är på Mallorca nu och det är 30 grader ute, Puh. Min kompis var nära att svimma av hettan. I poolen är det i alla fall lite kallare.

Vi var på stranden igår men jag badade inte så mycket för det är salt och lite kallt i havet. Men det var mysigt för vi var där och tog ett kvällsdopp och precis vid stranden ligger världens näst bästa pizzeria (Mikes Italia är bäst) så vi kunde äta pizza i kvällssolen.


Pappa är snäll, men på morgonen kan han vara lite jobbig. För när man kommer ner till köket yrvaken så ska han alltid sjunga och då vill man helst ha världens största hörlurar på sig. .


Pappa tränar rätt mycket när vi är på Mallorca Det gör han hemma med. Men han sitter också rätt mycket vid datorn och pratar i telefon, både med kontoret hemma och hans mäklarkompisar här på Mallorca, men då pratar han engelska. Det bästa är att han brukar prata rätt mycket i början på semestern men sen är det nästan ingenting. Då är det nog Adriana och Mirata som gör det mesta hemma. Det viktigaste här nere är att det är bara vi i familjen. Är vi hemma ska alla prata med pappa.


Jag själv har varit ute och gått med min kompis Alexandra igår. Snart kommer det fler kompisar hit till kvarteret från Sverige och Norge vilket är jättekul. Vi är rätt många här i samma ålder. De norska barnens pappor ser dessutom till att pappa kommer ut på det ena äventyret efter det andra. Han är alltid jättetrött när han kommer hem. Men han säger det är kul, vilket är svårt att tro när man ser honom.

 


Hoppas att ni har det bra där hemma.


Soliga hälsningar Linnie

Pappa har semester så jag bloggars namnsignatur