Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Paris – here we come!

2010-03-12

Uuh vilken go’ vecka. Full fart hel vägen in i kaklet. Allt flyter på bra nu – taggade mäklare och många nya uppdrag, stora som små.

Idag har det varit kontraktsskrivning på förmiddagen, lunch i bilen till Växjö (ingen hälsokost) och sedan lite kundmöten innan det var dags att ha möte med Växjös nu hetaste mäklare. Fyra goa medarbetare som hittat fokuset och som ser möjligheten att göra något riktigt stort i Växjö. Att det skulle ta sådan tid för att Kronobergarna skulle förstå att det skiljer på mäklare och mäklare. Vi har satt en ny nivå på mäklartjänsten, och Växjös bostadsbytare har fått en mäklarbransch som nu kan börja närma sig en bra nivå på många - men inte alla - håll. Stor eloge till våra medarbetare på Växjökontoret!

Väl tillbaka i Kalmar var det lite genomgång med superduktiga, superstora (höggravid), supergoa Mirata eftersom jag ska vara på resande fot några dagar. Jag tänkte överraska hustrun med en resa över helgen då hon visst fyller år på måndag. Hur många år hon fyller har jag lovat att inte nämna i bloggen, men det är inte helt ojämnt... Oj, det var visst ett tag sedan jag gav det löftet.

Alla tre tjejerna stod uppradade kvart i sex igår morse när jag skulle till Stockholm - Linnie hade satt väckarklockan för att vinka hej då och för säkerhets skull väckt även Junie så inte heller hon skulle missa att säga hej då. Hon var måttligt road. Är det inte kärlek så säg? När dessa två kom ner lyckades de även väcka Fidelie. Så med alla tjejerna samlade släppte jag nyheten att farmor o farfar skulle passa dem några dagar i helgen, och eftersom farmor och farfar kärleksdränker flickorna så fort de får chansen var det uppåt värre. Men de fick absolut inte nämna något för mamma.

Lena hann dock inte mer än komma upp förrän Junie undrade vad de skulle hitta på när farmor och farfar skulle komma i helgen. Exakt två minuter hölls den hemlisen... Så att vi ska ut och resa kommer inte som snö på midsommar direkt.
Iväg åker vi och jag skickar en rad om uppkopplingen funkar.

Ha en skön helg

/Pontuz