Bloggen

Polen tur och retur

Skrevs den 27 augusti 2014

Då har turen kommit till mig, Adriana, att ta över blogg-stafettpinnen. Jag har funnits på kontoret i sju och ett halvt år och är mäklarassistent åt Pontuz och Mattias. Jag jobbar också med företagets alla annonser, bokar vår fotografs schema och håller i taktpinnen när vi har våra event. Spännande dagar där ingen är den andra lik.

Privat lever jag ett "varannanveckasliv" där jag ena veckan är 120 procent mamma till mina älskade söner som är 10 och 14 år, plus att jag vill finnas till hands för mina tre bonusdöttrar som också har en stor plats i mitt hjärta. Den andra veckan koncentreras till mycket jobb och framförallt till att hålla kärleken blommande.

Veckan som gått avrundades med vår årliga höstkickoff, som den här gången var lite utöver det vanliga eftersom vi klarat vår halvårsbonus och därför skulle få en extra "kryddad" start på hösten. Så i onsdags klev vi på färjan mot Gdynia. Det skulle bli ett par dagar i Polen med pepp inför hösten, och med det här gänget kan man vara helt säker på att det också skulle bli många skratt.

Färden över Östersjön var rejält gungig, och redan efter ett par timmar hade flera av oss en lätt grön nyans i ansiktet. Tidigt torsdag morgon var vi i alla fall äntligen framme – och det var skönt med fast mark under fötterna igen. Vår destination var Sopot, en bad- och kurort vid Polens egen riviera ungefär 20 minuter från Gdynia.

Efter att vi lämnat in väskorna på hotellet var det dags att hämta ut cyklarna som vi hyrt. Sadlar ställdes in och bromsar testades. Pontuz fick bli kartläsare när vi längs cykelvägar, som mestadels löpte längs strandkanten, tog oss mot Gdansk.
Efter några timmars rundtur var det dags att ta sig tillbaka för incheckning och middag på hotellet i Sopot. Fredagen var späckad med planering inför hösten och medarbetarsamtal med cheferna. Det varvades med varsin skön spabehandling. Så vi var ett glatt och om möjligt ett ännu mer sammansvetsat gäng som klev på båten tillbaka till Sverige.

Efter en skön helg med mina grabbar är det nu dags att ta tag i en ny vecka. Lite ringrostig är man ju efter ett långt sommarlov, men snart är vi inne i läxläsning och vilka dagar gympapåsen ska med. Min vecka på jobbet börjar som alltid med ett gemensamt måndagsmöte, då vi alla sitter ner över en gemensam frukost och går igenom veckans kalender.

Under veckan kommer jag uppdatera vår Facebook och Instagram, så häng med!

s namnsignatur