Bloggen

Pontuz fyller år!

Skrevs den 29 juli 2010

Vår chef Pontuz fyller år, detta vill vi fira...

Vår chef Pontuz fyller år, detta vill vi fira!

Hur firar man bäst en chef som fyller 40 år? Jag har vänner som åkt långt på spännande äventyr för att fira sin födelsedag. Jag var häromdagen på en middag för en person som fyllde 40 år. Han hade firat med en lugn stillsam dag med sina barn och sambo. Lite sång och sen tårta. Sen middag hemma. Jag har även varit på uppvaktningar stora som 50-årsuppvaktningar med smörgåstårta och kaffe.

Jag har av någon anledning tänkt att Pontuz skulle fira sin 40årsdag på Mallorca eller Kenya och kolla på vilda djur eller i Vietnam eller kanske i hans favoritland Thailand. Men varför inte en lugn och stilla dag med barnen? Det är ju faktiskt bland det mysigaste som finns.

Vi hade tänkt göra något riktigt spännande för Pontuz, men hälften av styrkan befinner sig på semester, en fjärdedel i Växjö och en fjärdedel försöker hålla ställningarna på kontoret när de andra har semester, så vid ett senare tillfälle - när han inte anar någonting slår vi till med full styrka och firar med bus och glada skratt, nu får han nöja sig med blommor och några glada SMS.

Grattis chefen - önskar alla dina glada anställda genom Ulrika

s namnsignatur