Bloggen

Proppen har gått ur

Skrevs den 25 mars 2015

Projektmötena har avlöst varandra tätare än Piff och Puff på julafton och nu börjar bitarna falla på plats. Det har varit några fantastiskt intensiva veckor. Först ut är Svensknabben med 13 fint belägna bostadsrätter – moderna bostäder med mycket ljus, nära havet och naturen. Dessutom med inflyttning redan innan tomten kommer.

Därefter släpps 30 bostadsrätter på vackra Tegelviken. Välplanerade och smarta bostäder med härliga sollägen. Äntligen något på eftertraktade söder. Sedan åker vi över bron till Öland där vi har fått förtroendet att sköta försäljningen av de bostäder som ska byggas på Ekerum. Vi börjar med 12 enplanshus utmed golfbanan - karaktäristiska Ölandshus med ett starkt utryck, belägna i unik miljö och med exklusivt läge. Det är första etappen i Ekerums spännande framtid som vi får vara med att forma, det ska bli en spännande resa.
Tillbaka på fastlandssidan hoppas vi även att lanseringen av nästkommande fas på Varvsholmen ska kunna sättas i sjön (i alla fall bra nära) före sommaren. Enligt mig kan det vara den bästa etappen sedan vi började på Varsholmen i början på 2000-talet. Mycket välplanerade bostadsrätter, ut mot Ängö i första hand. Bra storlekar och dessutom några riktiga pärlor för dig som söker det där lilla extra.

Dessutom har vi faktiskt ytterligare centrala bostadsrätter och villor på gång. Proppen verkar ha gått ur lite när vi pratar nyproduktion. När så här många projekt kommer till oss samtidigt är en sammansvetsad grupp med massor av erfarenhet A och O. Alla vet sina roller och delar med sig av kunskap och erfarenheter av allt från marknadsstrategier och ekonomiska upplägg till prissättning och finansiering. Så nu är det bara att höra av sig – vi har något för alla i pipelinen.
 
Drygt tre månader kvar till årets första Ironman, Klagenfurt i Österrike. Jag har legat lite lågt med träningen men nu känns det rätt att dra igång på riktigt. Har inväntat ljuset med sköna morgonpass när solen går upp, vid femhugget före jobbet och i god tid före allt fix med att få tre döttrar till skolan. Och ljuset är även med mig på långrundan en sen kväll.

Nästa helg är det bästa dagen på året – sommartid!
 
PS
Jag lovade en riktigt överraskning i det här blogginlägget – det kommer i nästa, eller strax före närmare bestämt.

Proppen har gått urs namnsignatur