Bloggen

Pyjamasparty = guldfest

Skrevs den 11 februari 2015

Ett längre löppass står på min agenda en gång i veckan. Den här gången inföll det söndag förmiddag, och oj vad många kända ansikten med mörka glasögon jag mötte på Stensö denna vackra dag. Solglasögonen beror nog framför allt på att det var Guldfesten – Kalmars egen Oscarsgala – kvällen före.

Jag var dock inte på plats i år. Istället blev det lite spa hos världens bästa Norén på Skansen i Färjestaden – ett bemötande i världsklass, så både jag och barnen blev riktigt bortskämda. Sedan svidade vi om – inte till Guldfest-stassen utan till hemmamys-stassen. Det var pyjamasbyxor, raggsockor och hemmagjorda tapas framför Kalkon-Mello istället för smoking på galan. Livets prioriteringar och värderingar förändras. Och jag njöt nog mer än de flesta jag mötte på min tvåmilsrunda i förmiddags.

I skrivande stund är det söndag kväll och jag sitter på kontoret och jobbar av lite. Eller rättare sagt: jag jobbar av det här blogginlägget och sätter, a la Leonardo da Vinci, de sista penseldragen på skissen inför releasen av vår mäktigaste lansering hittills. Vi kommer snart med något som, mig veterligen, ingen mäklare vågat göra tidigare. Eftersom jag är så säker på att mina mäklare gör så mycket mer för våra säljare än andra mäklare så känns den här lanseringen lika trygg som ett barn i sin mors famn. Nyfiken? Klart du är! Håll utkik – du märker när vi kör igång.

Efter en intensiv vecka där jag bland annat höll tre föredrag ser jag fram mot en ny vecka med teveinspelning, nya affärer, trevlig samvaro med stans bästa reklamare på Alarmstreet och så en massa spännande möten med människor. Livet rullar på och allt känns så där riktigt bra. Håller med Margaretha Krook när hon myntade: ”Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga”

Önskar alla en skön vecka – nästa vecka kommer en rapport från…London!

Pyjamasparty = guldfests namnsignatur