Bloggen

Renässansmänniskan Thomas

Skrevs den 10 september 2013

Tänk att du ska träffa någon som har spelat allsvensk fotboll, har juristexamen, varit minister, är ordförande i Ecpat, har skrivit såväl memoarer som deckare, är bloggare, driver företag – och är fyrabarnspappa.

Jag ska inte bara träffa honom - jag ska dessutom leda ett samtal med honom på vår nästa välgörenhetsgala den 24 oktober. Ni har säkert redan listat ut att det är Thomas Bodström som är vår nästa gäst när vi samlar in pengar till vårt barnhem i Tanzania. Jag ser redan fram mot det mötet - jag gillar att träffa människor som kan mycket om mycket. Thomas bredd gör nog mitt uppdrag lättare än när jag till exempel skulle intervjua Jan Malmsjö eller Peter Harrysson. Han verkar vara en riktigt bra kille. Vi syns väl där?
Vår vana trogen så levererar vi i september. Det har blivit lite av vår favoritmånad de senaste åren - och så även i år. Hjulet snurrar och alla hamstrarna kutar på för fulla muggar. Nu gäller det bara att se till att alla på företaget hänger med, att alla mår bra. Vi stannar dock hjulet en stund på torsdag då vi har månadsmöte. Då stänger vi in oss, slipar på vår kunskap, trimmar maskineriet och delar med oss av våra erfarenheter. Det är viktigt att vi inte slår oss på bröstet för att det går bra och våra kunder är nöjda - vi får inte nöja oss med det, vi måste fortsätta vilja bli bättre. Och det vill vi verkligen - alltid.
Förutom full fart på försäljningen så förbereder jag ett par föredrag i veckan, planerar vårt månadsmöte, funderar på helgens evenemang i Lindsdal och ser fram mot helgen då bästa vännerna dyker upp på middag. Jodå - full fart... och jag gillar det till 100%
Take care/Pontuz

s namnsignatur