Bloggen

Solnedgång över Dubai

Skrevs den 29 januari 2015

Det skymmer utanför, i bussen är det nedsläckt och tyst, Mattias sitter med sin Ipad o kollar fotboll, Ulle och Mirata diskuterar användbara appar och Åsa pillar med Instagram. Och längst bak i bussen sitter Knatte, Fnatte och Tjatte (alias Hence, Mackan och Alex) och sussar sött. Vi har alla ett leende på läpparna när vi nu närmar oss Kalmar efter fyra dagars intressant och intensiv kickoff i Dubai. När vi gör något tillsammans har vi en fantastisk förmåga att hinna med otroligt mycket – så även denna gång. Dubai imponerar och fascinerar. Första dagen inleddes i världens högsta byggnad Burj Kahlifa. Vi fick en ingående lektion i uppkomsten, tekniken, processen och genomförandet.

Andra dagen innebar studiebesök hos ett av Dubais mest framgångsrika mäklarföretag. Vi kan väl säga så här: det finns mycket pengar i Dubai. Och precis som hemma på vår gata, är nyckeln till fortsatt framgång uppnådda resultat och professionellt genomförda affärer under många år.

Vi avslutade dagen med en häftig ökensafari och laddade inför sista dagen, då sightseeing och utbildning i vår säljprocess stod på programmet. Vi vill hela tiden bli bättre och lära oss mer, och det är ett privilegium att ha så underbara människor som medarbetare. Vetgiriga med en ständig hunger efter att lära sig mer.

Nu är ett nytt år igång, och dagarna tillsammans i Dubai har gett oss otroligt mycket som vi nu gärna delar med oss av till våra kunder. Vi växer hela tiden – inte bara som mäklare, utan också som individer. Och det viktigaste av allt: vi blir starkare som grupp.
Till er läsare önskar jag en härlig vecka. Och till mina medarbetare säger jag: ni är fantastiska på alla sätt och det är ni som gör den här sagan så otroligt innehållsrik och spännande. Tack!

s namnsignatur