Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Sviter från Halmstad

2010-11-16

Kom hem från årsmötet i Halmstad i lördags efter lunch. I ärlighetens namn var jag något sliten efter intensiva dagar och lite för sena, men fantastiskt roliga, nätter. Vi var allihop väldigt nöjda med årsmötet och med alla tips och kunskaper som vi försetts med under dessa dagar.

Väl hemma blev det till att åka direkt till Linnies danstävling och där imponeras av alla duktiga barn och ungdomar. Jag har väl aldrig haft speciellt stort dansintresse - varken att utöva eller se på - men när döttrarna tävlar så dras jag absolut med och försöker ge tips och råd utan att jag egentligen har den blekaste aning. Den inte helt okända Tony Irving var domare vilket givetvis höjde alla dansare ytterligare. Tyvärr blev det ingen finalplats den här gången, även om jag tyckte att Linnie var bäst. Svårt att skälla på domaren i den här sporten - jag tar med mig Henrik Rydström nästa gång.

Fars dag i söndags innebar egenkomponerad skönsång redan i arla morgonstund från mina små prinsessor. Tyvärr satte jobbet stopp för uppvaktning av min egen far denna dag då det är nästa 15 mil mellan oss. Känner dock att den kontinuerliga kontakten är viktigare än en speciell dag.

Veckan skulle börjat med ett möte i Stockholm, men när jag som vanligt kom i sista minuten ut till Kalmar Flyplats var det ett mindre inferno. En sprucken ruta på planet gjorde att jag fick köra mobiltelefonen varm och boka av alla möten i storstan. Istället fick jag sitta uppkopplad i ett antal telefonkonferenser. Det gjorde ändå att almanackan gav utrymme för planering och visst strukturarbete.

Peter Jihde tror jag gjorde sitt enda framträdande i kväll som programledare för Fotbollsgalan. Ser annars rätt lite på teve men det jag inte missar är Pensionärsjävlar på Kanal 5 - Världsklass!

Nästa år får Zlatan sin sjätte Guldboll - vem kan konkurrera?

Finns det fler mäklarbloggar? Ja, faktiskt finns det en som kanske handlar mer om mäkleri än vad min gör. Den går under det störtsköna namnet Nakna mäklaren

Må gott/Pontuz