Bloggen

The Show must go on…

Skrevs den 4 november 2009

Livet spelar oss ett spratt då och då. När en nära vän går bort omvärderas mycket. Vi börjar prata med varandra. Många har sagt att livet inte återkommer (hur vet vi det?). Att vi ska ta vara på dagen. Att berätta för dem vi tycker om, att vi verkligen tycker om dem. Att vi inte ska hänga upp oss på småsaker. Att problem skall redas ut. Och att det är bättre att berömma människor för det de gör bra istället för att klanka ner på sådant som inte är riktigt lika bra.

Vi är många som tagit Olas bortgång väldigt hårt - vi som levde kring, och med, Ola vet också att "the show must go on" även om en artist nu så tragiskt tagits bort från scenen. R I P Ola!

Jag startade den här veckan med ett möte ute på Varvsholmen. Det börjar bli dags att lansera den sista raden av hus utmed den nya kanalen - fantastiska hus där man lägger till båten under sin egen altan. Lite Venedig över det. Dessutom finns det bra vyer in mot Kattrumpan, förutom den mot kanalen. Så häftigt! www.pontuzlofgren.se/projekt/varvsholmen-taget-och-knopen/

  

Vi kunde också slå igen oktoberboken - en bra månad där Eva-Karin och Henke var de två loken. Tillsammans gjorde de 25 affärer i oktober. Det är lika många som vi andra mäktade med tillsammans. Men nu är det ny månad och vi är flera som vill ta tillbaka platserna på pallen :-) Jag känner att november blir min månad...

Fick en bonusdag idag. Jag skulle ha varit i Stockholm men fick det avbokat sent igår kväll. Perfekt - en hel dag att bara städa undan sådant som blivit liggande. Blev inte riktigt så. Redan klockan tio var hela dagen bokad och en hel del affärer har gjorts. Kul!

Grej of the day: Har visning på södra delen. På visningen delar vi ut skoskydd, prydligt försedda med vår logotyp, för att besökarna ska slippa ta av sig skorna. Efter visningen kör jag in mot stan och passerar efter några minuter en herre på cykel som varit på visningen. Prydligt cyklar han med de vitt lysande skoskydden på. En bra reklampelare ... vilket han var lyckligt ovetande om.

All the best

 

The Show must go on…s namnsignatur