Bloggen

Time flies

Skrevs den 14 maj 2014

Tiden går fort – kanske lite väl fort ibland, och det är mycket som händer. Det var drygt åtta månader sedan vår solstråle Adrian föddes, vilket betyder att jag har jobbat hos Pontuz Löfgren i lite mer än tre månader. Jag stormtrivs i mitt arbete och med mina kollegor, tack för det!

Som småbarnsförälder har man verkligen kommit in i andra andningen, eller som en god vän uttryckte sig ”Välkommen till livet, del 2”. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så snabb i blöjbytarsessionen, kanske rentav snabbast i familjen. Andra andningen inkluderar även jobbet – just nu är det full fart på alla håll och kanter. Vi är ett taggat gäng som varje dag ger allt i alla affärer – mäklare som administratörer – och det är så vi vill ha det. Vi mår alla som bäst då.

I luften märks det samtidigt att försommaren verkligen är här. Människor ler på staden och hälsar glatt när man möts. Till och med de första shortsen dök upp på gågatan häromdagen. Härligt att se! Och på senaste mötet med Destination Kalmar fick vi ta del av sommarens välspäckade happenings – Kalmar kommer återigen leverera högsta poäng i sommaraktiviteter.

Personligen laddar jag gärna upp inför Kalmarveckan på Kalmar Golfklubb. Redan nu bjuder klubben på kanonbanor och attraherar nya spelare genom Let’s golf – det märks inte minst när man är sent ute och upptäcker att 07.10-bollen en lördag är fullbokad och man tvingar sig upp 45 minuter tidigare för att hinna spela 18 hål före dagens visningar. Jag tar för vana att boka på mig i sällskap jag aldrig spelat med innan, av den enkla anledningen att man alltid träffar nya trevliga och intressanta människor med någon gemensam nämnare. Den sociala delen i golfen är minst lika viktig som spelet i sig, du som inte tror mig – testa!

I övrigt tar jag de flesta av lediga stunder till att rensa i trädgården, alternativt jaga ”rullskidemil” i benen inför Vasaloppet i mars, som jag och två kollegor lovat varandra att genomföra. Och i fäders spår, min hemmabana, vägrar jag att komma sist.

Så, so long – så länge, vi hörs i veckan. Jag avrundar med att återigen presentera Pontuz Löfgrens egen mäklarhit, en given sommardänga – den sätter sig. Gå in på vår Facebooksida – lyssna på låten och följ dessutom mig hela veckan, där som på Instagram!

s namnsignatur