Bloggen

Vad tänker ni - egentligen?

Skrevs den 10 december 2011

Jaha, då satt jag där på en barstol med en hord av företagare kring mig. Dags för Kalmar Företagsgrupps ”Heta ”stolen” – nu skulle jag grillas. Det är en sak att få en massa frågor, den biten brukar ordna till sig. Men den stora frågan är ”Vad tänker folk egentligen?” Den lär jag aldrig få svar på, men på vackert Kalmarmanér ler alla och tycker man är duktig. Bra där. Mycket trevlig kväll.

Fredag innebär simning i ottan och cykelpass på eftermiddagen, följt av en lördagsmorgon med långdistanslöpning

Fick spika fast fru och barn i sängarna igår natt igen. Hej, vad det stormade. Bor på en ö som var betydligt mindre igår natt när vattnet måste stigit nästan en meter. Häromveckan, när det tjöt i husknutarna förra gången, for tjugo meter staket ut i Kalmarsund trots att det var väl förankrat på alla sätt och vis.

Dessutom lärde jag barnen ett trolleritrix: det som på kvällen när ni lägger er är en hoppmatta med skyddsnät är på morgonen ett plockepinn som sitter fastkilat två meter ovan mark mellan förråd och en björk. Och igår natt satt skyddslocket till en utejaccuzzi som en affisch på väggen, som jag fick plocka ner vid sisådär tjugo över två på natten. Dessutom en drös med kortslutningar av utejulbelysningar och en hel del annat. Jag får väl ändå tänka att det kunde varit värre, om det som kom i sidled igår natt varit snö istället för regn.

Jag såg just att de offentliggjort bordsplaceringen på Nobelmiddagen, och bland annat presenterades vem som skulle få sitta jämte kungen - är det en bra eller en dålig placering just nu?

Dags för helg - lördag dansuppvisning, söndag gymnastikuppvisning och så tar vi och inleder nästa vecka med ytterligare en liten gymnastikuppvisning måndag kväll - vem har sagt att en gammal fotbollskille inte tycker det är kul med rosa och paljetter...

Önskar alla en riktigt skön helg!

Vad tänker ni - egentligen?s namnsignatur