Bloggen

Välkommen, 2017!

Skrevs den 11 januari 2017

Spännande eller skrämmande? Efter härliga jul- och nyårsdagar – trots en decimeter vatten i förrådet och drivor av snö ute på ön – känner jag mig full av längtan inför att ta tag i 2017. Jag har haft tid att reflektera över hur jag vill ha det kommande året, såväl arbetsmässigt som privat.

Det finns många år jag klivit in i med oro. Oro för hur det ska gå, oro över personal, oro över hur vi uppfattas, oro över om vi är på rätt väg. Den här gången är det inte så. Det jag känner nu är en otrolig entusiasm. Och om jag bara kan smitta av mig med lite av all den energi som bubblar i mig så kommer Västra Sjögatan 33 att lysa som en sol.

Det är precis det jag ska försöka med i veckan, för det är min uppgift som en del av det här gänget. Som vanligt inleder vi nämligen året med att dra iväg på några dagars kickoff. När solen stiger upp över Öland sätter vi oss på bussen och drar ner till Karlaby Kro på Österlen i ett par dagar.

Jag har de stora dragen klara. Kickoffen kommer att baseras på glädje. Vi ska bygga vidare på det som vi påbörjade i Åre förra året. Vi vill dela med oss ännu mer av vår glädje och vårt engagemang för varje kund.

Vi har otroligt spännande uppdrag framför oss. Vi har ett samhällsengagemang vi kommer att vidareutveckla. Och vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder, bland annat genom att möta dem på nya sätt under året.

Ni märker jag är taggad. Och jag lovar att jag talar för både min egen del och för mina härliga kollegor – vi är mer laddade än någonsin. Vi älskar det här jobbet som vi alla har förmånen att jobba med varje dag. Så jag hoppas att vi kan dela med oss av vår energi även till dig under året, oavsett om du följer oss i de sociala medierna eller om du är en av våra uppdragsgivare. Välkommen, 2017!

Välkommen, 2017!s namnsignatur