Bloggen

Välkommen Eric!

Skrevs den 24 maj 2017

”Dölj inte din talang. Du har fått talangen för att använda den. Vilken nytta gör ett solur i skuggan?” (Benjamin Franklin 1706-1790). Och vet ni vad? Idag ska jag presentera mitt nästa solur. Han heter Eric Giljam och jag är övertygad om att jag, mina medarbetare och vår företagskultur kommer lysa så starkt på soluret Eric att man kan se tiden även på natten.

Jag har följt Eric under några år då han har jobbat hos våra konkurrenter. Jag har tagit referenser, pratat med hans vänner och jag har absolut hittat det jag vill ha. De jag har talat med beskriver en person som är noggrann, lojal, trevlig, snäll, otroligt ambitiös och entusiastisk i varje uppdrag. Eric blir Selmas första roderkompis, vilket betyder att vi får en bostadsrättsavdelning som även fortsättningsvis kommer prestera i nationell toppklass – och snart ansluter ytterligare ett namn till den starka gruppen.

Det är intensiva veckor nu eftersom bostadsmarknaden har tagit fart på riktigt, som den brukar göra när det är sol och över 20 grader. Idag (onsdag) har vi ett så kallat stormöte. Det har vi varje månad för att spetsa oss kompetensmässigt och se till att bra rutiner blir ännu bättre. Vi lägger upp strategier inför kommande sommarmånader och ser till att vi håller en konstant hör energinivå i gruppen. Bästa medicinen för detta är – och har alltid varit – glädje och harmoni.

De följande dagarna blir det dock mer än ”bara” jobb. På torsdag firar vi familjens 14-åring med lite Bonsai SPA på Stufvenäs, och på fredag blir det kontorsjobb plus att jag ska möta upp mor och far på någon ställplats för husbilar på Öland, dit de farit med katt och allt från de djupaste Vetlandaskogarna. WCT-overallsvarning utfärdad!

På lördag står väckarklockan på 04.30 då det är dags att åka nätta 40 mil till Örebro för två dagars Disco-SM. Jag ser verkligen fram mot SM-helgen med 20 timmars discodunk (ok, kanske är just discodunket inte något jag längtar efter), glädje, gemenskap och fantastiska ungdomar… men jag är inte jätteledsen över att det är säsongens sista tävling, det blir några mil varje säsong som ni har märkt. Maj är intensivt på många plan.

Och i nästa blogginlägg kommer jag med ännu en glad nyhet.

Ha en underbar vecka, vänner!

Välkommen Eric!s namnsignatur