Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

”Välkommen till Pontuz Löfgren”

Madeleine FjällbrinkMadeleine Fjällbrink, mäklarassistent 2014-10-08

"Välkommen till Pontuz Löfgren, det är Madeleine.” Jag undrar just hur många gånger jag har lyft på luren och svarat så. Det måste vara närmare en miljon gånger. Och tänk att det kan vara lika roligt varje gång! Ingen dag är ju den andra lik, och inget samtal är det andra likt. Det jag kan konstatera är att vi har så många härliga, glada och trevliga kunder, och att det är ni som gör mitt arbete så kul. Och mina kollegor också förstås, vi har verkligen så roligt på jobbet.

Jag har jobbat som mäklarassistent på Pontuz Löfgren i fyra och ett halvt år och ”mina” mäklare är Henric, Marcus och Ulrika. Det är deras kalendrar jag följer och jobbar efter så att deras arbete förhoppningsvis underlättas. Jag får ofta frågan vad en mäklarassistent gör. Och man kan väl säga att det är vi assistenter som ser till att det funkar på kontoret, vi gör i ordning allt material inför intag och värderingar, vi gör broschyrer, vi bokar kundmöten och visningar och vi ser till att ha alla handlingar färdiga vid tillträden. Och mycket mera. Däremot är vi är sällan ute på fältet som mäklarna, istället ser vi alla fina hem via de vackra bilder som vår fotograf Bruno tar.

Snart är hösten här och det är verkligen full fart på kontoret. September var en fantastisk månad, vi slog rekord (igen) genom att göra den bästa månaden i företagets historia. Det är så kul att få vara med om detta, det är en spännande resa vi gör.
Som vanligt har vi mycket på gång, bland annat vår välgörenhetsgala där vi även den här gången gästas av en intressant person. Intäkterna skänker vi oavkortat till barnhemmet i Tanzania, som så väl behöver vår hjälp. Så jag hoppas vi ses i Kalmarsalen den 6 november.

Min familj består av min sambo Christoffer, mina två barn Julia och Eric och mina tre bonusbarn Oskar, Anton och Hanna. Och så har vi labradoren Molly som ääääääälskar mat och att ta långa promenader med oss. Det blir ett antal mil i veckan, och det fina med att ha hund är att man tvingas ut oavsett vilket väder det är.

”Tack för samtalet och välkommen åter”, säger jag nu. Och tack för att ni har läst mitt blogginlägg! Nästa vecka är Pontuz tillbaka igen. Följ oss på Facebook och Instagram, där ska jag försöka lägga upp lite fina bilder och händelser veckan som följer. Ha en härlig vecka och var rädda om varandra!

Madeleine Fjällbrinks namnsignatur

Madeleine Fjällbrink, mäklarassistent