Bloggen

Värkande Voltaren-vecka

Skrevs den 6 september 2011

Fredag eftermiddag och samling för Kalmar FF:s sponsorer inför årets upphaussade all star-match på GFA. Vi var ett flertal före detta fotbollsspelare uppblandat med rena sponsorer utan någon större bollerfarenhet. Det var roligt se så många ansikten och kroppar som blivit lite mjukare och rundare. Hos rätt många var midjan nu bredare än bröstkorgen – när det begav sig för ett femtontal år sedan såg det annorlunda ut.

Det gick kanske inte så fort, djupledslöpningarna var kanske inte så många och de svepande crossbollarna kom kanske inte lika ofta som förr. MEN det var fantastiskt roligt att se den känsla och blick för spelet som ändå fanns kvar där på många håll. Jag hade den legendariske måltjuven Jensa Nilsson som coach och ikonen Billy Lansdowne på mitten men inte ens det hjälpte för att vi skulle ta hem denna miniturnering - vi kom trea, av tre lag.

Och vilka blev då sviterna av matchen? Jo, jag vaknade i lördags morse med ett knä som var som en handboll. Och som jag nämnde häromdagen knaprade jag Alvedon så det sprutade ur munnen i två veckor efter förra comebacken för åtta år sedan. Jag har nu ändrat min värktablettskost till Voltaren, och det verkar behövas högkostnadsskydd även denna gång. Inte bra. Träningen ligger på is, jag har fått hålla mig till simningen i Sundet i helgen.

Kvällen avslutades med mat och att vi tillsammans kikade på landskampen. Mycket trevligt. Då det i princip alltid är Ramlösa som gäller för min del så var det dags att vända hemåt på rätt sida midnatt. Av ljudvolymen att döma var det dock många som hade andra planer för kvällen. Tack Dennis och Elin, för en trevlig eftermiddag och kväll!

Lördagen innebar fyraårskalas för min älskade Fidelie. Underbart att se den lycka som lyste i min dotters ögon när alla kom hem och sjöng för henne, och hela världen bara kretsade kring detta lilla underbara liv. Att släkten var där med kusiner, mormor, farbror med flera, slog i hennes värld allt vad presenter heter. Underbart.

Min älskade bror och hans härliga familj lämnade oss i söndags förmiddag och det var dags att återgå till mäkleriet. Hade bra visningar på eftermiddagen. Köparna är tillbaka på allvar vilket är riktigt roligt. Framtidtron är tillbaka hos spekulanterna, även om det går upp och ner snabbare än tidigare år.

Barometern fortsätter marknadsföra att de ledande mäklarna annonserar där. Varför gör man så? Barometern vet att vi omsätter nästan lika mycket som alla deras annonserade mäklare gör i Kalmar - tillsammans. Vad är syftet? Att jaga fler mäklarannonsörer?

Kanske är det av samma anledning som att de retuscherat bilderna som pryder bland annat busskurer i Kalmar. Retuscheringen har gjort vår reklam på en glidtacklande FF-spelare oläslig - så kan det bli när man hoppar av som annonsör.

Vi har en annan strategi om någon kund mot alla odds väljer en annan mäklarbyrå. Vi önskar dem lycka till och skickar med en hälsning att de alltid är välkomna tillbaka om de önskar goda råd. Olika strategier för kundvård.

Lite go han är, allas vår Martin Nilsson - kolla hans blogg här angående att få gator uppkallade efter sig

Som de flesta av er redan vet skiljer det på mäklare och mäklare. Så här kan vi presentera din bostad - klicka här 
Som vi alltid har sagt: "Ditt viktigaste val är valet av mäklare"

Var snälla mot varandra så hörs vi i slutet på veckan - massor hinner hända till dess.

Värkande Voltaren-veckas namnsignatur