Bloggen

Vårsol, goa gubbar och säljskola

Skrevs den 15 april 2015

17 grader i Medelhavet – ett par kilometers ”open-water” simning. 13-14 grader vid soluppgång – 15 kilometers triallöpning före frukost. 20 grader i luften – tre riktiga långrundor på cykeln i de vackraste bergen. Allt i sällskap av Peak-Jonas och Norske-Jens. Bättre än så här blir det inte i april om man som vi gillar triathlon. Som ni kanske har förstått har jag varit på Mallorca i några dagar.

Och som ni märkte tog jag solen med mig hem till helgen – i alla fall tillfälligt.

Vi går in i en tuff period nu på jobbet. Vårsolen är startskottet för långa dagar, och min uppgift nu är att coacha mina mäklare med bra lösningar. Samtidigt måste jag se till att alla har energi så att de håller över en längre period och – viktigast av allt – att de har energi kvar till det som inte är jobb: familj, träning och socialt umgänge. Alla bitar måste passa in i varandra.

För egen del hade jag matlagning med femton goa grabbar i fredags. Vi träffas några gånger om året och det är alltid lika trevligt. Nu när alla passerat fyrtio så konstaterade vi dock att nittio procent av samtalen handlar om vad vi har gjort och tio procent om vad vi ska göra – för tio år sedan var det tvärtom.

I god tid före midnatt var allt avdukat och de flesta av oss hade fått på pyjamasen. För tio år sedan hade jag nog vaknat i lördags morse och undrat varför jordklotet snurrar så fort att jag mår dåligt. Nu körde jag hem på kvällen och inledde denna lördagsmorgon klockan halv åtta med att springa 31 kilometer på Stensöslingan tillsammans med de ständiga följeslagarna Peak-Jonas och Duracell-Johan. Förändringen i livet är fantastisk!

Idag har jag en liten uppmaning till dig som vill vara väl förberedd, eller bara vill veta mer om vad som händer vid en bostadsförsäljning: anmäl dig till vår säljskola! Det finns givetvis hundratals funderingar, och vi tar upp de viktigaste frågorna. Du får också chansen att själv ställa de frågor du vill ha svar på. Vi bjuder dessutom på Italienska ostar, dryck, tävling och trevlig samvaro i våra nya föreläsningslokaler.

Säljskolan för hus är 27 april klockan 18.00–19.30 och säljskolan för bostadsrätt 28 april klockan 18.00–19.30. Maila anmälan till; [email protected] eller ring 0480-420 200.

Och med det så hoppas jag att du får en underbar vecka!

Vårsol, goa gubbar och säljskolas namnsignatur