Bloggen

Veckans hjältar

Skrevs den 23 maj 2010

Hence och Mattias är två fantastiska killar och mycket duktiga fastighetsmäklare. Nu skulle de dessutom visa sin manlighet - det var dags för Göteborgsvarvet!


Hence gjorde det på sitt typiska vis och lade upp träningsprogram månader i förväg, medan Mattias körde på uppstuds och testade löparskorna strax innan det var dags. Jag höll mig uppkopplad via sms under lördagen där jag fick kilometertider, mellantider var femte kilometer och dessutom beräknad målgång. Redan efter fem kilometer var det illavarslande - Mattias tappade tidigt några minuter men höll ihop förvånansvärt bra. Det skilde en del vid målgång men Mattias har säkert någon stark anledning till tappet. Kan det vara materialfel? Köbildning? Dåligt skyltat? Blir spännande att höra.

Jag skickade lite grattishälsningar (och passade också på att fråga om de sett min morsa som måste gått i mål några minuter tidigare), när jag fick meddelande att de klarat målgången. Den ena svarade med en bild på två trasiga fötter, den andra "Jag dör". Ingen av uppgifterna är bekräftade... Jag tycker ni gjorde det riktigt bra, grabbar. På söndagens visningar lär det stå en mäklare i flip-flops och en lär väl sitta på trappan och ta emot kunderna.

Vi på kontoret har följt grabbarnas uppladdning i veckan. I onsdags var det Margaretaloppet där dessa herrar skulle coacha Adriana och Madde till toppplaceringar. Nu råkade tjejerna få en lite dålig start så det räckte inte riktigt till en pallplats. Mattias och Hence skötte sitt uppdrag och var dessutom med på middagen efteråt - den slutade strax före midnatt.

I torsdags var det stormöte i Växjö för bägge våra kontor, vilket innebar tidig avgång och ett fullspäckat program - grabbarna fyllde på energiförråden med mycket fikabröd, en stadig lunch med fajitas och avslutning med en sen middag i Växjö. Hemma i Kalmar cirka 01.30. Fredagen började vid 07.30 - en tuff arbetsdag igen. Det var dessutom Mattias födelsedag vilket innebar tårta - bra laddare inför loppet... Till sist avfärd mot Göteborg lördag morgon 06.00. Jag tror de körde mental träning på slutet.

Själv så har jag haft en skön lördag. Frukost med fru och barn. Visade hus på förmiddagen. Kom hem till ett strålande Boholmarna - solen sken från en klarblå himmel, fru och barn likaså. Dags för lite kalas då mellantjejen Junie fyllt sju år. Stim och stoj i ett par timmar. Därefter lite bad och en tur med tjejerna på vattenskotern på ett spegelblankt Kalmarsund. Känns som ett helt ok alternativ till 21 kilometers löpning i Göteborg :-)

 Önskar er en fortsatt fin helg/Pontuz

s namnsignatur