Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Veckans hjälte!

2012-03-06

Först och främst ett riktigt stort grattis till företagets egen hjälte Mattias! Trots ringa förberedelser, sen ankommen sjukdom och helt utan draghjälp så fixade han hela den välkända vägen mellan Sälen och Mora. Han kom i mål under sena eftermiddagen och skickade längs resans gång små meddelanden om kroppens och knoppens status. Tyvärr lämpar sig dessa inte i tryck, men många börjar ”fy fan…” På www.b-g.se under rubriken ”Vasaloppet till Kalmar” så ser ni vad en lokal (kändis)bloggare drar för slutsatser av Mattias bragd. Dessutom en snygg bild.

Medan Mattias nu måndag kväll ligger på massagebänken för att få ordning på stockarna så ser jag ett av få teveprogram jag följer. Kan starkt rekommendera kanal 8 och Hustoppen. Nu ikväll med bland andra mina forna grannar på Mallorca som visade upp sin fantastiska Skånegård. Därtill får vi tal del av andra fantastiska byggnationer.

Blev vila fram till idag innan träningen kom igång igen efter förkylningen. Ett avbrutet simpass i fredags fick mig att vila över helgen. Idag är dock allt som vanligt igen - cykelpass vid 06 och ett löppass på eftermiddagen gör att kroppen nu känns rätt ok.

Vi har fått en imponerande start av Mattias & Co på Växjökontoret. Det ser ut att bli ett riktigt bra år i Växjö också.

Blir bara en kortis idag - önskar alla en fin start på veckan!