Bloggen

Vilken dag!

Skrevs den 1 augusti 2010

Tack alla ni som skickat sms, mejl (många jag aldrig träffat - stort), blommor, presenter och alla ni som så snällt började fira mig vid halvsjuhugget i torsdags morse, vilket sedan fortsatte under dagen och avslutades med middag med familjen. Summerar jag dagen kan jag dra två stora slutsatser.

 1) Jag är lyckligt lottad med en underbar familj, fantastiska vänner och många trevliga bekanta. 2) Kalas ska man ha några dagar efter högtidsdagen. Jag har nu ett större sortiment hemma än vad Systembolaget kan erbjuda, och som en filial till Bolaget kan jag öppna en blomsteraffär. Trevligt! Dessutom överraskade personalen med en egenkomponerad blogg som pryddes med ett foto à la 1994.

Dagen före min födelsedag var det exakt nio år sedan jag satt på altanen hemma, ensam. Det var en underbar sommarkväll, jag hade en fin laxskiva på grillen och en nyöppnad flaska champagne. Låter det deppigt? Tvärtom. Det var nämligen den dagen jag kom hem från BB och hade varit med om min första dotters födelse. Ett underbart minne som alltid kommer att finnas kvar.

Är precis hemkommen från Triathlon-SM (som åskådare), som idag avverkats i Kalmar. Kolla alla hjältar som genomförde tävlingarna på http://kalmartri.com/ Att genomföra detta är respekt. Dessutom är det ett av de viktigaste evenemangen som genomförs i Kalmar varje år - det ger oerhört mycket PR och intäkter till staden.

På tal om bedrifter så är det hatten av för vårt Växjökontor igen. När statistiken för juni månad dök upp i veckan var vi marknadsledande, precis som i Kalmar (totalt omsatt räknat i köpeskilling), vilket är riktigt kul efter så kort tid på marknaden. Nu är en specifik månad inget att dra för stora växlar på (vilket vissa mäklarföretagsföreträdare snart borde ha lärt sig), men även på årsbasis är nu Växjökontoret en av de två ledande mäklarna på orten. Målet är att vara marknadsledare även i Växjö vid årsskiftet - och snart är vi där.

På tal om idrottsprestationer så påstår Hence (alias Boxer-Robert) på kontoret att jag och Mattias lovat att genomföra klassikern (Vasaloppet, Vansbrosimmet, Vättern runt och Lidingöloppet) ihop med honom 2011. En tanke kan vara att byta ut det mot Triathlon... Då behöver man ju bara plågas en dag istället för fyra. Varken jag eller Mattias känns dock vid det Hence talar om så frågan är om det verkligen har sagts? Jag tror inte det.

Idag är det en söndag som jag ska spendera allena med mina döttrar eftersom Lena jobbar. Vädret får avgöra aktivitet. Får Linnie bestämma blir det vattenskidor, bestämmer Junie blir det svampskogen och får Fidelie bestämma blir det Leos Lekland eller hoppa på studsmattan hela dagen. Med andra ord finns det aktiviteter oavsett väder.

Önskar er en fortsatt skön helg/Pontuz

 

Vilken dag!s namnsignatur