Är du vår nya kollega?

Jag söker nu dig som kanske känner att du inte nått din fulla potential som fastighetsmäklare på din nuvarande arbetsplats. Eller så är du nyutexaminerad fastighetsmäklare och vill komma till ett företag där du får full coachning från första dagen. Det får nämligen alla våra mäklare – hela tiden.

För tjugosju år sedan startade jag som 24-åring Pontuz Löfgren AB med visionen att förändra en konservativ bransch och dessutom göra det från Kalmar. Vi växte snabbt och sedan många år har vi varit den dominerande mäklaren i Kalmar med omnejd – och vi har ambitionen att vara det i många år till. Vi är idag 21 medarbetare med ambitionen att husera i den nationella toppen. Våra mäklare har en intjäningsförmåga på cirka fyra miljoner per mäklare och någon av oss finns alltid med i den absoluta Sverigetoppen.

VEM ÄR DET JAG SÖKER?

Det viktigaste för mig är att du har viljan att lyckas och utvecklas på sikt. Mäkleri är din passion och du har en drivkraft som få. Hos oss är laget viktigare än jaget, så jag förutsätter att du sprider energi och har en hög social kompetens. Du har höga mål och ser en av Sveriges mest framgångsrika mäklarbyråer som den naturliga platsen för att uppnå dina mål.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig – det är så du bygger långsiktiga relationer. Du trivs i en miljö som speglas av prestigelöshet, glädje och högt i tak. Och du får räkna med att stanna hos oss länge om det är dig vi väljer – på 27 år har nämligen ytterst få valt att lämna oss. Kanske beror det på våra uppnådda resultat, kanske på vårt unika löne- och resultatdelningssystem, kanske på alla roliga saker och resor vi gör tillsammans – eller kanske helt enkelt på att vi är ett oslagbart gäng?

SÅ SÖKER DU

Om du har några frågor kan du kontakta mig på 0706-420 200. Tjänsten söker du genom att skicka in CV och personligt brev till [email protected]. Vi behandlar givetvis din ansökan konfidentiellt. Notera att det kan dröja några veckor innan du får svar.

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare