Bolån

Har du frågor och funderingar runt bolån, räntor och amorteringar? Då rekommenderar vi att du hör av dig till Handelsbanken som vi har ett gott samarbete med. De är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och kan hjälpa dig med alla förberedelser inför finansiering och kommande budgivningar.

Börja med ett lånelöfte* – svar inom 24 timmar

Om du har ett lånelöfte redan innan du går på visning är du förberedd när du hittar bostaden du vill köpa. När du ansöker om lånelöfte på webben får du svar inom 24 timmar. Läs mer om bolån och ansök om lånelöfte på handelsbanken.se/bolån.

Extra trygghet med låneskydd

Samlar du alla lån hos Handelsbanken har du möjlighet att ansöka om kostnadsfritt Låneskydd med Trygghetskapital. Låneskyddet kan ge din familj ekonomisk trygghet om du skulle avlida innan du hunnit fylla 65 år.

Om Handelsbanken

På Handelsbanken värnar de lite extra om det lokala näringslivet och om dig som lever och bor här i området. Du är varmt välkommen att vända dig till deras engagerade rådgivare med alla typer av frågor och funderingar kring din ekonomi. Ingen fråga är för stor eller för liten. Handelsbanken Kalmar ser fram emot att träffa dig!

*Lånelöfte och finansiering för samtliga krediter sker efter sedvanlig kreditprövning. Priser och villkor är dagsaktuella och kan förändras över tiden. Kontakta Handelsbanken för aktuella räntor.