Möt vår personal

Pontuz Löfgren AB har varit verksamma i Kalmar sedan år 1994.

Vår filosofi är att vi förmedlar hem, inte objekt eller fastigheter. Enligt oss är ett hem mycket mer än fyra väggar och ett taxeringsvärde. Ett hem ska kännas som den tryggaste platsen i världen. Detta har gjort att vi utvecklat ett större perspektiv på vårt sätt att jobba.

+ Läs mer

En lyckad affär, för oss, börjar med att lyssna på båda säljare och köpare – och slutar då de känner sig trygga, ekonomiskt, juridiskt och emotionellt.

Att lova är en sak, att leva upp till det är en annan. När du kommer till Pontuz Löfgren kan du förvänta dig allt och lite till. Detta då vi har pålästa och välutbildade mäklarassistenter samt några av Sveriges mest framgångsrika fastighetsmäklare. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar inom vårt område och har under åren byggt upp ett starkt spekulantregister och kontaktnät. Detta är avgörande för utgången av din bostadsaffär. Vi kan dessutom lägga till flerfaldigt prisbelönt marknadsföring som vi hela tiden fortsätter utveckla för att ligga mer än ett steg före våra konkurrenter.

Din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare – din bostad är värd ett möte med oss. Välkommen!

Önskar Du mer information om Pontuz Löfgren AB:s mäklartjänst går det bra att skicka e-post till: [email protected]

Med vänliga hälsningar

Pontuz Löfgren, VD