Homestyling

Homestyling ger positiva resultat

Den bästa homestylisten är den som har koll på heminredning, bild och form – och dessutom har förståelse för vad som ökar bostadens värde.

Våra stylister har detta. Lovisa Andersson är utbildad i form och design och har erfarenhet både som inredningsfotograf och stylist. Hon har dessutom ritat och byggt sitt eget hus på Öland, så det hon inte vet om bostäder är inte värt att veta. Lisa Petterström är utbildad inredare och homestylingkonsult och har tidigare arbetat som inredare i en inredningsbutik. Hon har med andra ord stenkoll på både de stora trenderna och de små detaljerna som gör skillnad.

Lovisa och Lisa kompletteras av Anna Carlander, som har stor erfarenhet av dekoration och miljö- skapande i hem, näringsliv och offentliga miljöer.

De tre stylisterna kombinerar sina färdigheter hos oss, där de med sitt bildsinne och sina kunskaper om inredning lyfter fram de bästa egenskaperna i din bostad. Trion stylar allt från den lilla ettan i stan till den stora herrgården på landet. Tillsammans utgör de ett kreativt dreamteam, som ser till att din bostad sticker ut i mängden och attraherar spekulanter till visningar och budgivning.