Homestyling ger positiva resultat

Lovisa Andersson

Tel 070-9790766
[email protected]

Anna Carlander

Tel 073-354 00 95
[email protected] 

Homestyling går ut på att skapa en miljö som redan vid första intrycket attraherar köparen – att lyfta fram bostadens potential och göra det lätt för köparen att föreställa sig hur bostaden kan passa hennes önskemål. Bra homestyling lockar fler besökare till visningarna, vilket ger fler budgivare och ett högre slutpris.

De homestylade bostäderna säljs alltså både snabbare och till ett högre pris. Det är en av de bästa investeringarna du kan göra som bostadssäljare.

För att bli en riktigt bra homestylist räcker det inte med goda kunskaper om heminredning. Du måste också ha förståelse för vad som ökar bostadens värde – något du bara kan få genom erfarenhet av bostadsförsäljning. Den unika kompentensen har vi på Pontuz Löfgren AB.

Vår homestylist Lovisa Andersson – en kreatör som lyfter fram de bästa egenskaperna hos våra säljares bostäder med sitt bildsinne och sina kunskaper i homestyling. Hon är utbildad i form och design. Hon lyfter fram bostadens kvaliteter och gör det lätt för köparen att föreställa sig hur den skulle kunna se ut i framtiden. Lovisa samarbetar med Anna Carlander, som har stor erfarenhet av dekoration och miljöskapande i hem, näringsliv och offentliga miljöer.

Hela kostnaden för en homestyling är avdragsgill när du deklarerar försäljningen av din bostad.