I startblocken

Nu, snart eller sen?

Har du snuddat vid tanken att byta bostad, men vet inte riktigt när eller hur? I så fall är vår kostnadsfria tjänst ”I startblocken” perfekt för dig. Då är du förberedd och kan få ut det bästa priset för din bostad den dag du bestämmer dig för att sälja.

Med tjänsten I startblocken är både du och vi på Pontuz Löfgren startklara när den dagen kommer. Tjänsten är inte bara kostnadsfri, den har också gott om andra fördelar: redan efter ett första möte kan vi börja sondera marknaden. Men först förbereder vi din bostad på absolut bästa sätt.

När passar tjänsten "I startblocken"?

När du har bestämt dig för att sälja men inte riktigt vet när, och när du vill känna på marknaden men bara slå till om du får riktigt bra betalt.

Boka ett möte

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna vidare. Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret nedan.1. Värdering

En av våra erfarna mäklare kommer hem och gör en värdering av din bostad. Mäklaren ger också tips kring eventuella förändringar eller små renoveringar som kan öka värdet på bostaden.

2. Homestyling & fotografering

Våra kunder har möjlighet att köpa till E-styling av bostadsbilderna eller anlita Studio Kolonn för homestyling i samband med fotografering. Detta är en av de viktigaste faktorerna för att kunna ta säljande bilder som i sin tur ökar intresset för bostaden.

3. Bostadsbeskrivning

I lugn och ro går du och mäklaren tillsammans igenom bostaden. Vi vill veta allt! Genomförda renoveringar, fördelarna med just ert område, hur är den lokala matbutiken? Med detta som underlag sätter vi ihop en informativ beskrivning som du får ta del av och godkänna. När du sedan känner dig redo finns all information klar. Nu är din bostad I startblocken.

4. Bostadskollen

Vi har ett gediget spekulantregister, Bostadskollen. När du är redo matchar vi bostaden mot vårt register. Då får vi en indikation på hur stort intresse det finns för din bostad. Kanske har vi redan idag en kund som söker just ett boende som ditt, och därmed är beredd att betala det där lilla extra?

5. Marknadsföring

Att vara I startblocken ger dig möjligheten att kostnadsfritt synas på vår hemsida. På så vis väcker vi intresset hos spekulanterna och samlar på oss en lista med potentiella köpare som vi återkopplar till om och när det är dags att sälja. Kanske känner du att vi ska visa bostaden för någon av dessa spekulanter redan i detta läge för att knyta kunden till dig?

När och hur bestämmer du själv såklart!

6. Köpråd

Kanske är köp av en annan bostad förutsättningen för att sälja det du har idag? Vi på Pontuz Löfgren AB hjälper dig mer än gärna med råd, stöd och tips när du köper – även om det är via en annan mäklare. Goda råd är självklart gratis hos oss. Och vi lovar att om det är något vi kan så är det bostadsaffärer – vem skulle veta mer? Hos oss får du ett personligt bollplank, någon som du alltid kan kontakta.

7. Värdebevakaren

Vill du följa marknadsutvecklingen för just din bostad? Er personliga mäklare uppdaterar dig med jämna mellanrum om hur priset förändras på bostaden. Dessutom tittar vi tillsammans i spåkulan. Vi siar om hur marknaden, det vill säga priserna, kan komma att förändras framöver. Och det bästa är att din personliga mäklare följer just din bostad.

8. Säljklar

När du stått beredd ett tag och känner att det är dags att lämna startblocken och satsa fullt ut, då är vi redo och gör de sista justeringarna. Därefter går vi från I startblocken till ”Till salu” och drar igång vår prisbelönta marknadsföring fullt ut. Här vänder vi oss både till de spekulanter som visat intresse redan under I startblocken-fasen, samt alla de nya som ser din bostad på vår hemsida, Hemnet eller på någon av våra andra välbesökta marknadsplatser.

I startblocken är en tjänst där du helt kostnadsfritt har allt att vinna. Tillsammans tecknar vi ett förmedlingsuppdrag, så att vi kan göra allt som vi berättar om här. Det innebär inte att du måste sälja, varken nu eller vid ett senare tillfälle. Det är först när – och om – bostaden säljs som ni investerar i ett arvode till oss.

Är du intresserad av att sälja din bostad med oss?

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Din bostad

Kontaktuppgifter

Våra bostäder I startblocken