Värdebevakaren

Få ditt aktuella värde på bostaden.

Ni sitter förmodligen på er största investering, eller besparing, i livet – er bostad. Visst är det intressant att veta vad den är värd, även om ni planerar att bo kvar? Och om ni funderar på att sälja vill ni givetvis veta när ni får bäst betalt. Det kan vi på Pontuz Löfgren hjälpa er med, idag, imorgon och på längre sikt.

Med vår tjänst Värdebevakaren får ni, efter det att vi gjort en kostnadsfri värdering* hos er, information gällande aktuellt värde på er bostad. Det blir startskottet för kontinuerliga uppdateringar från våra mäklare kring hur värdet förändrats, vad som påverkat det och vad vi har för syn på den framtida utvecklingen.

Går ni i säljtankar redan nu kan ni dessutom kombinera Värdebevakaren med vår tjänst I startblocken, även den kostnadsfri. I startblocken innebär att vi förbereder allt för försäljning så att processen blir enkel och snabb då ni väl tagit ert säljbeslut. I Startblocken ingår även er mäklare som coach. Coachen ger er råd och tips om ni hittar något hos någon annan mäklare. Vi hjälper helt enkelt er igenom köpprocessen. Med I startblocken får ni också tillgång till vårt nätverk gällande hyreslägenheter.

*Värderingen är muntlig och gäller därför inte som bankvärdering. Önskar ni en sådan, ta kontakt med oss så hjälper vi er gärna.

Din bostad

Kontaktuppgifter