Värdebevakaren

Få ditt aktuella värde på bostaden.

Bostaden är troligtvis en av ditt livs största investeringar. Visst vore det intressant att veta vad den är värd, även om du planerar att bo kvar? Och om du funderar på att sälja vill du givetvis veta när du får bäst betalt. Det kan vi på Pontuz Löfgren hjälpa dig med: idag, imorgon och på längre sikt.

Med vår tjänst Värdebevakaren får du, efter att vi gjort en kostnadsfri värdering* hos dig, information gällande aktuellt värde på din bostad. Det blir startskottet för kontinuerliga uppdateringar från våra mäklare kring hur värdet förändrats, vad som påverkat det och vad vi har för syn på den framtida utvecklingen.

Går du i säljtankar redan nu kan du dessutom kombinera Värdebevakaren med vår tjänst I startblocken, även den kostnadsfri. I startblocken innebär att vi förbereder allt för försäljning så att processen blir enkel och snabb när du väl tagit ditt säljbeslut. I Startblocken ingår även din mäklare som coach. Coachen ger dig råd och tips om du hittar en intressant bostad hos någon annan mäklare. Vi hjälper dig helt enkelt igenom köpprocessen. Med I startblocken får du också tillgång till vårt nätverk gällande hyreslägenheter.

*Värderingen är muntlig och gäller därför inte som bankvärdering. Önskar du en sådan, ta kontakt med oss så hjälper vi dig gärna.

Är du intresserad av att sälja din bostad med oss?

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Din bostad

Kontaktuppgifter