Värdebevakaren

Ni sitter förmodligen på er största investering, eller besparing, i livet – er bostad. Visst är det intressant att veta vad den är värd, även om ni planerar att bo kvar? Och om ni funderar på att sälja vill ni givetvis veta när ni får bäst betalt. Det kan vi på Pontuz Löfgren hjälpa er med, idag, imorgon och på längre sikt. 

Med vår tjänst Värdebevakaren får ni, efter det att vi gjort en kostnadsfri värdering hos er, veta värdet på er bostad just nu. Det blir startskottet för kontinuerliga uppdateringar från våra mäklare kring hur värdet förändrats, vad som påverkat det och vad vi har för syn på den framtida utvecklingen. 

Går ni i säljtankar redan nu  kan ni dessutom kombinera Värdebevakaren med vår tjänst Startklar, även den kostnadsfri. Startklar innebär att vi  förbereder allt för försäljning så att processen blir enkel och snabb då ni väl tagit ert säljbeslut. I Startklar ingår även er mäklare som coach. Coachen ger er råd och tips om ni hittar något hos någon annan mäklare. Vi hjälper helt enkelt er igenom köpprocessen. Med Startklar får ni också tillgång till vårt nätverk gällande hyreslägenheter.

Känns det intressant?

Vi finns här för er och hjälper er gärna vidare. Kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret nedan. 

Din bostad

Kontaktuppgifter