Våra kunder får bäst betalt

Våra kunder får bäst betalt.

Mycket mer än det behöver kanske inte sägas. Men det gör vi ändå, för det är viktigt att påpeka: allt handlar inte uteslutande om att sälja varje bostad till så högt pris som möjligt.

Våra mäklare kan Kalmar med omnejd som sina egna hemkvarter. Faktum är att flera av dem säljer bostäder i just sina hemkvarter. Det gör att de känner till exakt hur solen går, bästa genvägen till förskolan och var du äter den godaste middagen. Tack vare den typen av kunskap lyckas de gång på gång förmedla de där lilla extra värdena som gör spekulanter till köpare och dessutom är beredda att betala lite extra för att ro affären i land.

I vårt fall innebär det där lilla extra en hel del. Bostäder som förmedlas via Pontuz Löfgren säljs till 15 % högre kvadratmeterpris än genomsnittet i Kalmar.

Går du i tankarna om att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.Sälj din bostad med oss

Hos oss på Pontuz Löfgren ger vi dig dem bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsförsäljning. Vi har mäklare som tillhör den absoluta toppen i Sverige. Det finns många skäl till att välja sin mäklare med omsorg.

Men, när allt kommer omkring är det slutpriset som är det viktiga för de flesta. Det är troligen det som gör att upp emot varannan Kalmarbo väljer Pontuz Löfgren. Vi ger nämligen säljarna bättre betalt än hos någon annan mäklare.

Lokal mäklarstatistik

Via Svensk mäklarstatistik mäter vi varje månad hur vi lever upp till att förmedla villor och bostadsrätter med ett högre snittpris per kvadratmeter än genomsnittet i Kalmar. Under 2021 har vi inte bara förmedlat flest bostäder i vår region, vi har också förmedlat dem till 15% högre kvadratmeterpris än genomsnittet i Kalmar.

Ska du sälja din bostad och sätter värde på noggrannhet, kunskap och engagemang genom hela affären.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra mäklare.

Är du intresserad av att sälja din bostad med oss?

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Din bostad

Kontaktuppgifter