Visar er bostadens bästa sida

Lovisa Andersson är vår fotograf och med sitt bildsinne samt sina kunskaper i homestyling lyfter fram de bästa egenskaperna hos våra säljares bostäder.

Bruno Basic är ansvarig för bild och sociala medier. Hans långa erfarenhet av bild och grafisk form gör honom till ett kreativt proffs.

Hos oss på Pontuz Löfgren är alla detaljer viktiga. Alla bostäder har individuella egenskaper. När vi fotograferar er bostad vill vi att bilderna ska vara lockande men ändå informativa. En bild säger mer än tusen ord säger ordspråket, därför är det extra viktigt att bilderna är av hög kvalité. Vi vill förmedla ljuset, känslan och funktionen samtidigt.

Alla bostäder har individuella egenskaper. När våra fotografer är hos er vill de att bilderna ska vara lockande men ändå informativa. Med sitt varma bildspråk lyfter de fram en behaglig känsla i bilderna, som får betraktaren att känna sig väl till mods. En ”Pontuz-bild” är modern men ändå varm och med spännande detaljer. Följ oss och inspireras på på Instagram.

När fotografen kommer är det bra om han kan fokusera på det fotografen gör allra bäst; ta foton som skapar intresse för er bostad. För att ni ska få ut mesta möjliga av fotograferingen vill vi därför tipsa om hur ni bäst förbereder bostaden inför fotografering och visning.