I startblocken

Har ni snuddat vid tanken att byta bostad, men vet inte riktigt när eller hur? I så fall är vår kostnadsfria tjänst ”I startblocken” perfekt för er. Då är ni förberedda och kan få ut det bästa priset för er bostad den dag ni bestämmer er för att sälja. 

Med tjänsten I startblocken är både ni och vi på Pontuz Löfgren AB startklara när den dagen kommer. Tjänsten är inte bara kostnadsfri, den har gott om andra fördelar. Redan efter ett första möte kan vi börja sondera marknaden. Men först förbereder vi er bostad på absolut bästa sätt. 

Se våra bostäder I startblocken eller Boka ett möte

Följande ingår i tjänsten:

Värdering

En av våra erfarna mäklare kommer hem och gör en värdering av er bostad. Mäklaren ger också tips kring eventuella förändringar eller små renoveringar som kan öka värdet på bostaden.

Homestyling

En av våra duktiga stylister kommer ut till er bostad för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans ser ni till att skapa rätt förutsättningar i bostaden. Det här är en av de viktigaste faktorerna för att kunna ta säljande bilder, som i sin tur ökar intresset för bostaden.

Proffsfotografering

Våra bostadsfotografer fotograferar er bostad. Och vi lovar att de gör det riktigt bra.

Prospekt

I lugn och ro går ni och mäklaren tillsammans igenom bostaden. Vi vill veta allt! Genomförda renoveringar, fördelarna med just ert område, hur är den lokala matbutiken? Med detta som underlag sätter vi ihop en snygg och informativ beskrivning som ni får ta del av och godkänna. När ni sedan känner er redo finns all information klar. Nu är er bostad I startblocken. 

Bostadskollen

Vi har ett gediget spekulantregister, Bostadskollen. När ni är redo matchar vi bostaden mot vårt register. Då får vi en indikation på hur stort intresse det finns för er bostad. Kanske har vi redan idag en kund som söker just ett boende som ert, och därmed är beredd att betala det där lilla extra?

Marknadsföring

Att vara I startblocken ger er möjligheten att kostnadsfritt synas på vår hemsida. På så vis väcker vi intresset hos spekulanterna och samlar på oss en lista med potentiella köpare som vi återkopplar till om och när det är dags att sälja. Kanske känner ni att vi ska visa bostaden för någon av dessa spekulanter redan i detta läge för att knyta kunden till er? 

När och hur bestämmer ni själva såklart.

Köpråd

Kanske är köp av en annan bostad förutsättningen för att sälja det ni har idag? Vi på Pontuz Löfgren AB hjälper er mer än gärna med råd, stöd och tips när ni köper – även om det är via en annan mäklare. Goda råd är självklart gratis hos oss. Och vi lovar att om det är något vi kan så är det bostadsaffärer – vem skulle veta mer? Hos oss får ni ett personligt bollplank, någon som ni alltid kan kontakta.

Värdebevakaren

Vill ni följa marknadsutvecklingen för just er bostad? Er personliga mäklare uppdaterar er med jämna mellanrum om hur priset förändras på bostaden. Dessutom tittar vi tillsammans i spåkulan. Vi siar om hur marknaden, det vill säga priserna, kan komma att förändras fram-över. Och det bästa är att er personliga mäklare följer just er bostad.

Säljklar

När ni stått beredda ett tag och känner att det är dags att lämna startblocken och satsa fullt ut, då är vi redo och gör de sista justeringarna. Därefter går vi från I startblocken till ”Till salu” och drar igång vår prisbelönta marknadsföring fullt ut. Här vänder vi oss både till de spekulanter som visat intresse redan under I startblocken-fasen, samt alla de nya som ser er bostad i tidningen, på vår webbplats, på Hemnet eller på någon av våra andra välbesökta marknadsplatser.

I startblocken är en tjänst där ni helt kostnadsfritt har allt att vinna. Tillsammans tecknar vi ett förmedlingsuppdrag, så att vi kan göra allt som vi berättar om här. Det innebär inte att ni måste sälja, varken nu eller vid ett senare tillfälle. Det är först när – och om – bostaden säljs som ni investerar i ett arvode till oss.

När "I startblocken"?

När ni har bestämt er för att sälja men inte riktigt vet när. 

När ni vill känna på marknaden, men bara vill slå till om ni får riktigt bra betalt.

Boka ett möte

Vi finns här för er och hjälper er gärna vidare. Kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret nedan. 

Din bostad

Kontaktuppgifter

Våra bostäder I startblocken

I startblocken

Täljstenen

Bostadsrättslägenhet

Norrlidsvägen 78, Kalmar

75 kvm | 3 rum, varav 2 sovrum.

I startblocken

Berga

Bostadsrättslägenhet

Röda gatan 8D, Kalmar

44 kvm | 1 rum

I startblocken

Färjestaden

Friliggande villa

Hantverkargatan 24, Mörbylånga

160 kvm | 6 rum, varav 3 sovrum.

I startblocken

Sturegatan 20A

Radhus

Sturegatan 20A, Nybro

150 kvm | 5 rum, varav 3-4 sovrum.

I startblocken

Joels Udde

Fritidshus

Mejramgränd 8, Mörbylånga

75 kvm | 2 rum, varav 1 sovrum.

I startblocken

Voxtorp

Friliggande villa

Voxtorp 420, Kalmar

83 kvm | 4 rum, varav 2-3 sovrum.

I startblocken

Degerhamn

Årsvik 114, Mörbylånga

kvm

I startblocken

Centralt

Bostadsrättslägenhet

Kaggensgatan 18, Kalmar

177 kvm | 8 rum, varav 6 sovrum.

I startblocken

Färjestaden

Bostadsrättslägenhet

Sjöbergs gata 68, Mörbylånga

112 kvm | 5 rum, varav 4 sovrum.

I startblocken

Vassmolösa

Friliggande villa

Tingshusvägen 4B, Kalmar

220 kvm | 7 rum, varav 5 sovrum.

I startblocken

Färjestadens hamnområde

Bostadsrättslägenhet

Norra Hamnplan 13B, Mörbylånga

89 kvm | 3 rum, varav 2 sovrum.

I startblocken

Skälby

Bostadsrättslägenhet

Skräddaretorpsvägen 5A, Kalmar

65 kvm | 2 rum, varav 1 sovrum.

I startblocken

Berga

Bostadsrättslägenhet

Röda Gatan 6C, Kalmar

80 kvm | 3 rum, varav 2 sovrum.

I startblocken

Berga

Friliggande villa

Slånbärsvägen 10, Kalmar

99 kvm | 4 rum, varav 3 sovrum.

I startblocken

Nybro/Centralt

Friliggande villa

Joelsgatan 11, Nybro

250 kvm | 8 rum, varav 4-5 sovrum.

I startblocken

Johannesborg

Bostadsrättslägenhet

Gethes väg 6, Kalmar

83.5 kvm | 3 rum, varav 2 sovrum.