Utrustningskajen 1

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om ett exklusivt boende mitt i Kalmar med havet som granne. Ett boende där du vaknar upp till solens strålar som glittrar i vattenytan precis utanför lägenheten och med möjligheten att ta hissen ner i morgonrocken för ett dopp från badbryggan som är belägen utanför ytterdörren. Här njuter du av lugnet och friheten samtidigt som du har Kvarnholmen, Kalmars pulserande hjärta, endast fem minuters promenad bort.

På våning två, med en höjd motsvarande våning fyra, bor du med en spektakulär vy över havet, Ölandsbrons siluett och Ängös lummiga grönområde. Denna bostad stod inflyttningsklar så sent som 2014 och bjuder på genomgående högkvalitativa materialval, modern design, stora sällskapsytor och alla de bekvämligheter som ofta efterfrågas, så som hiss hela vägen ner till garaget. Köket med inredning från Ballingslöv är fullutrustat och sällskapas av vardagsrummet i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier skänker bostaden fantastiskt ljus och rymd. Badrummet är stort och smakfullt inrett.

Bostaden erbjuder inte bara en utan hela två balkonger. Ta klivet ut på den största och låt dig förföras av den enorma frihetskänslan och den oöverträffade utsikten av vidsträckt vatten som ständigt förändras efter vädrets makter. Spegelblank yta, ett hav som protesterar mot höstens första vindar eller som lugnt och stilla lägger sig till ro under vinterns tjocka istäcke. Ängös träd som går från ljusgrönt till höstens alla blandade kulörer. Ja, man blir snabbt och lätt förälskad i dessa utblickar och det är inte konstigt att Varvsholmen har blivit ett av Kalmars mest exklusiva kvarter att bosätta sig på.


Preliminärt tillträde juli 2020. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Vi parkerar bilen i garaget och tar hissen upp till våningsplan 2 där du välkomnas in i ett hem med extra allt. I hallen sätter du fötterna på grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid. Samma golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Väggarna är vitmålade. I hallen finns plats för avhängning för ytterkläder och skor. Ytterligare förvaringsutrymme finns i klädkammaren eller hallens garderob.

Vi följer hallen in till sällskapsrummet som ligger med öppen planlösning mot köket. Du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket bjuder på högkvalitativ och stilsäker inredning från Ballingslöv. Mattsvart skåpsinredning i ek sällskapas av ett vitt kakel och bänkskiva – kombinationen är svårslagen! Köksön är ett stort plus med god förvaring- och avlastningsyta. Den maskinella utrustningen består av fristående kyl och frys, inbyggnadsugn, micro, fläktkåpa och induktionshäll. Platsen vid fönsterpartiet blir den naturliga platsen för ditt matbord och här bjuds du på vackra utblickar mot vattnet.

Vardagsrummet upplevs modernt och tidlöst. Här ryms soffgrupp och ditt allra bästa sällskap. Tillsammans kan ni slå er ned för att njuta av havets skådespel. Härifrån nås den magnifika balkongen med en utsikt som ingen någonsin kan se sig mätt på. Balkongen är minst sagt väl tilltagen och här får du plats med både soffgrupp och matbord om så önskas.

Bostadens sovrum ger plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaringsmöjligheter ges i fyra garderober. Härifrån når vi det andra uterummet som är placerat med ett lugnt läge mot föreningens innergård.

Vi avslutar rundvandringen med ett badrum som definitivt har alla rätt! Lättstädat tack vare vägghängd toalett, stilrena val av kakel och klinkers, behaglig golvvärme och platsbesparande duschväggar. Här finns också större kommod med handfat, handdukstork, spotlights i taket samt en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsyta och förvaring ovanför gör tvättandet till ett rent nöje.

Byggnad

Byggnadsår:
2014
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Cykelförråd finns i källaren. Ett tillhörande förråd finns på våningsplan 1.

Uteplats

Två inglasade balkonger varav den ena bjuder på en enorm frihetskänsla och utsikt över vackra Kalmarsund, Ölandsbron och Ängö. Här njuter du av morgon- och förmiddagssol vilket gör detta till den givna platsen för morgonkaffet. Inglasningen bidrar till en förlängd sommarsäsong. Den andra balkongen nås från sovrummet och är även den inglasad.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
3 240 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr avseende kabel-TV/bredband/telefoni från Telia.
Andel i föreningen:
1.81041%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
130 kr
Summa
480 kr

Uppgifterna grundar sig på nuvarande ägares driftkostnader.

Föreningen

Namn
Brf Spantrutan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-2590
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
46 st
Antal lokaler
2 st
Parkering
Hissen går raka vägen ned till garaget där en plats ingår i månadsavgiften.
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr i månaden avseende kabel-TV, fiberbredband och telefoni från Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Nej
Gemensamma utrymmen
Ett förråd följer bostaden. I föreningen finns övernattningslägenhet.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr B104
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 7. Våning 2 av 7. Hiss finns.
Adress:
Utrustningskajen 1
Område:
Varvsholmen
Boarea:
72 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2014
Månadsavgift:
3 240 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr avseende kabel-TV/bredband/telefoni från Telia.
  • Josefine Eriksson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703713823
  • Skicka e-post