Lech Walesas gata 12B

Den här femman i två plan har verkligen sina kvadratmeter på rätt plats! Välkommen till den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänslan! Huset stod inflyttningsklart 2016 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förråd på husets framsida och parkeringsplats i gemensamma carportlänga en bit bort.

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På nedre plan ligger bostadens sociala sällskapsytor. Det funktionella och rymliga köket, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt sällskapsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. En trappa upp finns tre sovrum. Sällskapsrum nummer två på övre plan är perfekt för familjen. Låt ungarna få titta på sitt medan ni i lugn och ro njuter på nedre plan. På övervåningen finns ett helkaklat badrum med badkar. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare sitt gavelläge och fönster i tre väderstreck!

Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad.
2 090 000 kr

Planlösning

Första intrycket är allt! Redan när du tagit klivet in i hallen får du en härlig känsla. Nytt, fräscht och tilltalande. Att uppskatta är fönsterpartierna placerade intill och över entrédörren samt fönstret på gaveln. En ljus hall är en trevlig hall! Här finns goda förvaringsmöjligheter och plats för avhängning av ytterkläder och skor bakom spegelskjutdörrar till höger. På golvet vilar slitstarkt klinkergolv som sedan övergår i fint asklamellgolv. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. På nedre plan njuter du av behaglig golvvärme.

Ta steget in till höger från hallen och möt det moderna och välutrustade HTH-köket. Köket bjuder på generösa ytor med matplats för 6 personer. Sätt dig här och blicka ut över husets framsida. Ovanför arbetsbänkarna pryder vitt kakel som fint matchar den vita bänkskivan. Att uppskatta är de diskreta handtagen och de rostfria vitvarorna. Den maskinella utrustningen består av fristående kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor.

Stort, helkaklat badrum med breda kakelplattor och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, toalett, infällbara duschväggar och spotlights. Tvättmaskin och tumlare från Siemens.

Vi fortsätter vidare på entréplan. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till baksidan. Generösa och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och tv-möblemang. Stort fönsterparti skänker behagligt dagsljus.

Vi tar trätrappan upp till övre plan. Under trappen finns ett smart förrådsutrymme.

De två rummen till höger är lagom stora och passar utmärkt till familjens minsting, tonåring eller övernattande gäst.

Det tredje och största sovrummet ligger till vänster. Förvaringsmöjligheter finns i djupa skjutgarderober. Rummet är lugnt placerat mot husets baksida.

På övre plan har ungarna sitt alldeles egna sällskapsrum med plats för såväl lek- och tv-hörna.

Vi avslutar rundvandringen i bostadens stora badrum. Helkaklat och smakfullt inrett. Här finns badkar, toalett och kommod med handfat.

Byggnadssätt

Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme

Uteplats

I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa.

Driftskostnad

Driftkostnad per månad ca 1 500 kr och inkluderar uppvärmning, sophämtning, v/a, hushållsel och hemförsäkring. Familjen idag består av 2 vuxna och 2 barn.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 2 i Brf Oasen i Kalmar, Kalmar.
  • Pris 2 090 000 kr eller högstbjudande.
  • Månadsavgift 4 779 kr/mån.
  • I månadsavgiften ingår parkeringsplats och förråd.
  • Andel i föreningen är 5%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Oasen i Kalmar
Antal lägenheter
20 lägenheter
TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät.
Anslutet till fibernätet.
Parkering
Parkeringsplats i carportlänga.
Mark
Föreningen äger marken.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 2
Adress:
Lech Walesas gata 12B
Område:
Ljusstaden
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Uteplats:
I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa.
Byggår:
2015/2016
Pris:
2 090 000 kr eller högstbjudande
Månadavgift:
4 779 kr/mån. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och förråd.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.